ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Golden Hall φώτισε το Ίδρυμα “Καρδιές για Όλους”!

Με μεγαλοπρέπεια, κέφι, χαρά, αλλά και συγκίνηση φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Golden Hall σε μία ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στο Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους». Ένα λαμπερό Christmas charity concert, όπου ο καλλιτεχνικός διευθυντής και ψυχή της βραδιάς, Γιώργος Θεοφάνους ανέβηκε στη σκηνή και προσκάλεσε έναν έναν, τους αγαπημένους καλλιτέχνες: η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιάννης Βαρδής, η Ευρυδίκη, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κων/νος Χριστοφόρου, ο BO, η Demy, οι Going Through, οι Otherview και οι TAG τραγούδησαν αφιλοκερδώς για το σκοπό! Μαζί τους, οι Junior Music Stars και τα «ΤΕΡΑΤΑ» του Γιώργου Θεοφάνους.

ΝΤΕΜΥ

Σύσσωμοι οι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Golden Hall με στόχο, φέτος τα Χριστούγεννα, να χαρίσουμε 2 καρδιές σε 2 παιδάκια που τις έχουν ανάγκη! Γιατί με κάθε 1 ευρώ που πρόσφερε ο καθένας, βοήθησε το Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους», να συνδράμει τον Καθηγητή Αυξέντιο Καλαγκό, ώστε να χειρουργήσει 2 παιδάκια με συγγενή ή επίκτητη καρδιοπάθεια!
Live the Nutcracker Experience! Επιπλέον, από τις 24 Νοεμβρίου τα Χριστούγεννα έρχονται στο Golden Hall και φέρνουν μαζί τους ένα από τα αγαπημένα παραμύθια όλων των εποχών: τον Καρυοθραύστη!
Φέτος, ο Καρυοθραύστης σας υποδέχεται, στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, όπου στήνεται ένα ολόκληρο θεματικό πάρκο για τους μικρούς μας φίλους. Ο αγαπημένος μας ήρωας, παρέα με το Βασιλιά των ποντικών, την Κλάρα, τη Βασίλισσα του Χιονιού και τη Νεράιδα των Ζαχαρωτών, υπόσχονται μία αξέχαστη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους, γεμάτη παιχνίδι, δώρα, γλυκά, φωτογραφίες με τους ήρωες του παραμυθιού, ξυλοπόδαρους, μπαλονοκατασκευές και βόλτες με το Nutcracker Express, το τρενάκι που μεταφέρει τους μικρούς επιβάτες στην πιο παραμυθένια ατμόσφαιρα της πόλης!

ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥΝΔΡΕΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ, ΡΕΝΑΤΑ ΤΣΑΟΥΣΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΚΟΤΑ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΦΑΡΑΣ, ΛΟΥΣΥ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΡΕΝΑΤΑ ΤΣΑΟΥΣΗ, ΝΤΕΜΥ

ΒΙΛΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ

ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΡΑΝΙΑ ΚΑΛΤΗ

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ, ΕΥΡΙΔΙΚΗ

ΝΤΕΜΥ

ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΥ, OTHERVIEW

ΙΟΛΗ ΚΑΡΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΣΑΝΤΥ ΜΠΗΤΡΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, ΒΙΛΥ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ, ΚΙΚΗ ΤΣΟΛΚΑ

ΕΛΦΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΑΝΔΡΙΝΟΣ

It’s good to know:
Για τη στήριξη της ανθρωπιστικής δράσης του Ιδρύματος «Καρδιές για Όλους», το Golden Hall θα φιλοξενεί ειδικούς κουμπαράδες μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου!

Photo Credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!