ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

There are only 94 Days, 15 Hours & 6 mins until Christmas!!!

…But who’s counting?
Εγώ!!!! Και οπωσδήποτε και τα Sephora, με τις πιο έξυπνες αλλά και σοφές ιδέες για να προσφέρουν τα πιο δροσερά και παιχνιδιάρικα προϊόντα ομορφιάς που υπήρξαν ποτέ! Η νέα απόδειξη της δημιουργικότητας αυτής είναι το νέο Sephora Favorites Advent Calendar.

Έξυπνο και κυρίως καινοτόμο αυτό το ημερολόγιο προσφέρει μία απίστευτη ποικιλία που συνδυάζει πολύ έξυπνα όλα τα απαραίτητα νέα προϊόντα. Το κουτί, που είναι όλο σε χρυσές και ροζ αποχρώσεις, περιλαμβάνει 12 νέα brands ειδικά για την περίσταση, 7 προϊόντα κανονικού μεγέθους και 2 απρόσμενες -και πολύ ευπρόσδεκτες- εκπλήξεις. Μόλις αδειάσει το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά το επόμενο έτος…

Spoiler alert! Χωρίς να θέλουμε να αποκαλύψουμε τα πάντα, για να κρατήσουμε ένα μέρος του μυστηρίου, εδώ βρίσκεται αυτό που μπορεί να αναμένεται μέσα… Πολύ μακιγιάζ ( Too Faced Mascara σε μικρό μέγεθος, Charlotte Tilbury Lipstick σε κανονικό μέγεθος, Rare Beauty Lipstick και Fenty Beauty Illuminator σε μικρό μέγεθος), περιποίηση δέρματος ( Erborian,, Fenty Skin, The ordinary, Fresh, Innisfree, μεταξύ άλλων), προϊόντα περιποίησης μαλλιών Olaplex και Moroccanoil και τέλος άρωμα σε μικρό μέγεθος Juliette Has Gun και μία μικροσκοπική Carolina Herrera.

Mία πλήρης συλλογή για να προσθέσεις στο Advent Calendar κάθε Look για τα Χριστούγεννα και για να μαγέψεις έως το τέλος του χρόνου.

Ιt’s good to know: Το νέο Advent calendar SEPHORA FAVORITES θα είναι διαθέσιμο από σήμερα 21 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά online στο www.Sephora.gr και Sephora Mobile App.

error: Content is protected !!