ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Θέαμα που κόβει την ανάσα & εμπειρία 7 διαστάσεων στο Allou! Fun Park

Λαμπεροί φίλοι του Allou! Fun Park, του μεγαλύτερου πάρκου ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, γνώρισαν και απόλαυσαν τις νέες δράσεις που εξασφάλισε το πάρκο, το γεμάτο αδρεναλίνη extreme show των Mad Riders και την εμπειρία 7 διαστάσεων 7D Zone!

Οι προσκεκλημένοι συγκεντρώθηκαν στο Café του ανανεωμένου La Isla και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο Events Plaza για να παρακολουθήσουν το extreme show των Mad Riders! Η ομάδα των Mad Riders, Infernal Varanne, παρουσίασε ένα εντυπωσιακό show με 3 μηχανές μεγάλου κυβισμού να περιστρέφονται ταυτόχρονα μέσα στη μεταλλική σφαίρα του Globe of Death, αψηφώντας τους νόμους της βαρύτητας. Η στιγμή που έκοψε την ανάσα των καλεσμένων ήταν όταν στη μεταλλική σφαίρα μπήκε κι ένας θεατής με τις μηχανές να συνεχίζουν να περιστρέφονται, χαρίζοντας θέαμα με αδρεναλίνη στο κόκκινο!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΜΒΟΥΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΜΒΟΥΚΗΣ

H εμπειρία του Allou! Fun Park ολοκληρώθηκε με το 7D Zone και την προβολή της ταινίας Penguin Express, όπου οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να βιώσουν τη θέαση πολλαπλών διαστάσεων με τα 3 νέα εφέ: Ο καπνός, το χιόνι αλλά και η μυρωδιά προστέθηκαν στα εφέ νερού, αέρα και αφής και έδωσαν στους καλεσμένους μια πολυδιάστατη και άκρως ρεαλιστική εμπειρία, κάνοντας τους να νιώσουν πρωταγωνιστές της ταινίας ενώ ήταν καθισμένοι αναπαυτικά στη κινούμενη δερμάτινη πολυθρόνα και φορούσαν τα 3D γυαλιά τους!

ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ, ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΜΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΙΚΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ, ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΜΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΙΚΑΣ

Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟ

Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ  ΣΤΑΥΡΟ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΜΠΙΔΗΣ ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΜΠΙΔΗΣ, ΤΟΝΙΑ ΦΟΥΣΕΚΗ

ΕΥΗ ΑΔΑΜ ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ

ΕΥΗ ΑΔΑΜ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ

Το show των Mad Riders παρουσιάζεται δωρεάν για όλους τους επισκέπτες με την υποστήριξη του Skye Energy Drink έως τις 15 Μαΐου, ενώ στο 7D Zone, που ήρθε για να μείνει στο Allou! Fun Park, οι θεατές μπορούν να απολαύσουν 3 νέες ταινίες με τα νέα αλλά και όλα τα γνωστά εφέ: Time Out, Penguin Express και Panic House.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!