ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Mε αφορμή τον χθεσινό εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας, η Inglesina, οργάνωσε τη φωτογράφιση τριών επώνυμων μαμάδων με καροτσάκια της εταιρείας.
Η Ρούλα Ρέβη φωτογράφισε την Βίκυ Καγιά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά φωτογραφήθηκε και η ίδια για έναν πολύ σημαντικό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την προσφορά των προϊόντων της σε 3 φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά

Οι ίδιες, με γνώμονα την ποιότητα και την αξιοπιστία της Inglesina, επιλέγουν τα προϊόντα της για τα δικά τους παιδιά, ενώ επιθυμώντας να δηλώσουν και να μοιραστούν την αγάπη τους για αυτά, γίνονται μέρος της εκστρατείας «Enjoy the Ride» που πραγματοποιείται για καλό σκοπό, δίνοντας μαζί με την εταιρεία, δεκαπέντε παιδικά καρότσια Inglesina «Zippy Light», ώστε να διευκολύνουν τους μικρούς ήρωες στα «πρώτα τους βήματα».

Ρούλα Ρέβη

Ρούλα Ρέβη

Η φιλανθρωπική αυτή ενέργεια της Inglesina με τίτλο «Enjoy the Ride», έχει σκοπό να βοηθήσει με τον τρόπο που η ίδια μπορεί, προσφέροντας τα ευκολόχρηστα και εργονομικά προϊόντα της σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, γνωστοποιώντας ταυτόχρονα την εκστρατεία αυτή προς ευαισθητοποίηση και παρακίνηση όλων για τη βοήθεια των ευπαθών ομάδων.

error: Content is protected !!