ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project {Spring Edition}: Save the dates, Save your corner!

Θέλαμε διακαώς να καλωσορίσουμε την άνοιξη. Ναι, το θέλαμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Θέλαμε να διοργανώσουμε ένα exclusive Pop Up Project, σε έναν χώρο όπου θα επέτρεπε στον ήλιο με την ορμή του Απριλίου, να φωτίσει κάθε σπιθαμή του, να τρυπώσει με τις ακτίνες του σε κάθε του γωνιά, θέλαμε την φρεσκάδα και τη δροσιά του φρεσκοκομμένου γκαζόν μόλις ξεκινάει η μέρα και τα αρώματα που έχουν τα νυχτολούλουδα, στους αριστοκρατικούς δρόμους της Κηφισιάς, λίγο πριν σουρουπώσει.

Και αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το The Pop Up Project {Spring Edition} στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή.

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή

Τα μηνύματα σας τόσο καιρό ήταν αρκετά για την Πασχαλινή έκδοση του μεγαλύτερου Shopping Event της πόλης, που έχει γίνει θεσμός, και εμείς το λάβαμε το μήνυμα, και ο πήχης ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά.

Για πρώτη φορά στην έως τώρα ιστορία των Pop Up Project μας, αυτή, η Ανοιξιάτικη έκδοσή του, θα πραγματοποιηθεί για τρεις ολόκληρες ημέρες από τις 12 το μεσημέρι έως τις 20:00′ το βράδυ, στους ηλιόλουστους χώρους του κτηρίου με τις επιρροές από τον Μοντερνισμό και του  αισθητικής 60s κήπου, του Ιδρύματος που στέκει υπερήφανο στο 18ο νούμερο της αριστοκρατικής Κασσαβέτη, με κύριο σκοπό την υποστήριξη και προώθηση των εικαστικών τεχνών.

Οι δύο οικοδέσποινες του The Pop Up Project, Φαίη Μπέη και Ιλεάνα Ισμυρίδη

Τρεις ημέρες πριν μπούμε και επίσημα στην Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα, την Πέμπτη 6, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου, τις τρεις ημέρες που θα αφιερώσουμε στις ανοιξιάτικες αγορές και στα Πασχαλινά μας δώρα, 25 επιλεγμένοι designers και brands, θα βρίσκονται στους λουσμένους από τον ανοιξιάτικο ήλιο χώρους του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, να σας ξεναγήσουν οι ίδιοι προσωπικά στις νέες SS23 συλλογές τους. Οι νέες συλλογές της άνοιξης και του καλοκαιριού από τους Έλληνες δημιουργούς που αγαπήσατε μέσα από το Fay’s Control και τα The Pop Up Projects, objects για το σπίτι, λαμπάδες, τα ομορφότερα κοσμήματα αλλά και τα πρώτα μαγιό για τις κοντινές ή πιο μακρινές μας αποδράσεις στην θάλασσα, ολομέταξα ή από φίνο βαμβάκι φορέματα και καφτάνια, είναι μέρος μόνο όσων θα έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε, πάντα με την καθοδήγηση των ίδιων των σχεδιαστών, για το τι ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωση μας.

Αν θέλετε να λάβετε μέρος στο πιο exclusive {Spring Edition} shopping event, στείλτε μας μήνυμα στο beifay@gmail.com και iismyridis@gmail.com και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

The Pop Up Project {Spring Edition}: Πέμπτη 6, Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Απριλίου

12:00 – 8:00 μ.μ.

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή

Κασσαβέτη 18, Κηφισιά

#supportgreekdesigners

Το shopping event της πόλης που έγινε θεσμός επιστρέφει με επιλεγμένους σχεδιαστές & brands!

Save the dates, Save your corner, Spread the news and Join us!

error: Content is protected !!