ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«The Magic of Giving»: Πάρτι προσφοράς για τον ΔΕΣΜΟ!

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ και ο όμιλος TGI FRIDAYS™ γιόρτασαν τα Χριστούγεννα και τη μαγεία της προσφοράς με ένα φαντασμαγορικό πάρτι. Πάνω από 350 φίλοι του ΔΕΣΜΟΥ τίμησαν την φιλανθρωπική αυτή πρωτοβουλία με την παρουσία τους, υποστηρίζοντας το έργο του Σωματείου.

Η Πρόεδρος του ΔΕΣΜΟΥ, Αλεξία Κατσαούνη με τον Ηλία Μπογδάνο, την Ελεονώρα Μελέτη, την Μαρίνα Σωτηρίου και την Λάρα Σταφυλοπάτη

Στο πλαίσιο των ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο όμιλος TGI FRIDAYS™ γιορτάζει κάθε χρόνο τα γενέθλια του ενισχύοντας κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό. 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δεσμός ήταν αποδέκτης αυτής της ιδιαίτερης προσφοράς. Χάρη στην ευγενική φιλοξενία των TGI FRIDAYS™, που όχι μόνο προσέφεραν αφιλοκερδώς το χώρο του καταστήματος της Κηφισιάς αλλά και τα εξαιρετικά signature finger food και cocktails, μαζί με την καλύτερη διάθεση της ομάδας των TGI FRIDAYS™, όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για την ενίσχυση του ΔΕΣΜΟΥ.

Όσοι παρευρέθηκαν σε αυτή τη σημαντική βραδιά, ανάμεσά τους και πολλοί εκπρόσωποι των οργανισμών που υποστηρίζει ο ΔΕΣΜΟΣ, έζησαν μία πραγματικά αξέχαστη βραδιά με μουσική, χορό και όμορφες εκπλήξεις.

Desmos Team
Desmos
DJ Sartzetakis, Ηλίας Μπογδάνος

Το «The Magic of Giving» πάρτι του ΔΕΣΜΟΥ ενίσχυσαν μουσικά με την αφιλοκερδή παρουσία τους ο τραγουδιστής Ηλίας Μπογδάνος, ο οποίος τραγούδησε δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα και ο γνωστός DJ Sartzetakis ο οποίος ανέβασε τους χορευτικούς ρυθμούς της βραδιάς.

Ελεονώρα Μελέτη, Αλεξία Κατσαούνη, Ηλίας Μπογδάνος

Για να εκφράσει ο ΔΕΣΜΟΣ την απεριόριστη εκτίμηση για την προσφορά, για την συνεργασία και για τα γενέθλια των TGI FRIDAYS™ δημιουργήθηκε ένα ειδικό εικαστικό, ενώ με την παρουσία τους επίσης υποστήριξαν το έργο του ΔΕΣΜΟΥ η νέα Πρέσβειρα του, Ελεονώρα Μελέτη καθώς και η γνωστή influencer και αγαπητή φίλη Δώρα Κατσικογιάννη.

Desmos

Κάθε χρόνο το πάρτι συμπίπτει και με άλλα γενέθλια! Φέτος η αγαπημένη φίλη Όλγα Μποτονάκη έσβησε τα δικά της κεράκια, καθώς και ο οικοδεσπότης των TGI FRIDAYS™, Νίκος Νέγκας.

Φένια Ξενοπούλου, Νίκος Νέγκας
Happy Birthday!!!

It’s good to know: Ο Δεσμός είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων, δυναμικών ανθρώπων και τους οποίους συνδέει το ειλικρινές όραμα για την ανάγκη να αξιοποιηθεί υπεύθυνα και αποτελεσματικά η ιδιωτική πρωτοβουλία στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας. Συγκεκριμένα, ο Δεσμός συνδέει τις δωρεές από ιδιώτες, εταιρίες, ιδρύματα, με τις καταγεγραμμένες ανάγκες οργανώσεων.

Φωτογραφίες: Studio Kominis

error: Content is protected !!