ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Στο festive gathering του Στέλιου Κουδουνάρη!

Από τη συλλογή ξεχωρίσαμε τα τσόχινα παλτό σε έντονα χρώματα και τα μίνι φορέματα σε παστέλ φωτεινούς τόνους και διχρωμίες.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης υποδέχτηκε αγαπημένους φίλους στο κατάστημα του στο Κολωνάκι, σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, όπου ο δημοφιλής σχεδιαστής είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει προσωπικά τη νέα του συλλογή. Οι καλεσμένοι του δοκίμασαν δημιουργίες της χειμερινής συλλογής που περιλάμβανε και νέα εορταστικά σχέδια σε μία limited collection, που διατίθενται μόνο στο φυσικό κατάστημα STELIOS KOUDOUNARIS.

Η συλλογή περιλάμβανε εύκολες, πρακτικές, κομψές εμφανίσεις με μακριές παντελόνες, έξυπνα σακάκια, ζεστά πλεκτά, φούστες με σούρες και μάλλινα φορέματα.

Κύνθια Κυνδελή
Έβελυν Καζαντζόγλου
Λάκης Γαβαλάς
Στέλιος Κουδουνάρης , Μαρία Σολωμού, Μέντε Φουέρτε

Σέξι, έντονες, επιβλητικές, τολμηρές επιλογές σε ζέρσεΐ φορέματα αλλά και κλασικές επιλογές με μάξι φορέματα και ολόσωμες φόρμες σε ξεχωριστούς τόνους.

Μια καινούργια προσέγγιση στα ρούχα περιστάσεων τα οποία εναρμονίζουν το ύφος και τα υλικά τους ώστε να μπορούν να φορεθούν πολλές φορές χωρίς να χάνουν τη διαχρονικότητα τους παραμένοντας εντυπωσιακά, ενώ πολλά κομμάτια για καθημερινή χρήση σε εξαιρετική ποιότητα και φιλικές τιμές επιδιώκουν μια θέση στη γκαρνταρόμπα μας.

Ίρις Λεονταρίτη, Αντάμ Κοντοβάς, Στέλιος Κουδουνάρης
Στέλλα Στυλιανού
Τόνια Φουσέκη
Πλατών Παπαγιαννόπουλος, Σούλα Λιάκου

Στο εορταστικό αυτό κάλεσμα του αγαπημένου σχεδιαστή έδωσαν το παρόν τους μεταξύ άλλων η Τάμτα, η Μαρία Σολωμού, ο Μέντε Φουέρτε, ο Λάκης Γαβαλάς, η Μαίρη Βιτυνάρος, η Χριστίνα Σάλτη, ο Άνταμ Κοντοβάς, ο Ανδρέας Λαγός, η Στέλλα Στυλιανού και η Έβελυν Καζαντζόγλου.

error: Content is protected !!