ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

That Gorilla Brand: Ένα fashion brand με νόημα και ευγενή σκοπό!

H That Gorilla Brand, το brand που γνωρίσαμε μέσα από το Fay’s Control και αγαπήσαμε μέσα από το The Pop up Project, με αφορμή το launch της νέας της collection διοργάνωσε ένα Meet & Greet event στον πολυβραβευμένο χώρο του Solid στο Ψυχικό.

Φίλοι, συνεργάτες και εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν τις  εξαιρετικές συλλογές της από κοντά, να γνωρίσουν τους ιδρυτές και την ομάδα της TGB με σκοπό να μάθουν περισσότερα για την εταιρία, αλλά και την έντονη φιλανθρωπική της δράση.

Παράλληλα, υπό τους ρυθμούς του DJ Trixx απόλαυσαν ένα χαλαρό ποτό και γεύτηκαν ιδιαίτερες ιαπωνικές λιχουδιές για όλα τα γούστα.

Περιεκτική και μοναδική, η That Gorilla Brand έχει καταφέρει να ταιριάξει τα ανανεωμένα και μινιμαλιστικά σχέδια με την ποιότητα στην εκτέλεση. Η νέα collection αποτελεί μια επιμελημένη έκδοση που καλύπτει ενδυματολογικά όλη την οικογένεια. Εμπνευσμένη από τον εμβληματικό γορίλα (Silverback Gorilla), η collection διαθέτει μια ευρεία γκάμα ρουχισμού από άνετα hoodies, διαχρονικά t-shirts και μοντέρνα joggers, με βασική χρωματική παλέτα το μαύρο, το γκρι και το λευκό.

Η That Gorilla Brand έχει μία βασική αποστολή, να δημιουργήσει κάτι μεγαλύτερο από ένα fashion brand. Βασιζόμενη στη μοναδικότητα, την ποιότητα και το design πάνω από το κέρδος, ο σκοπός της είναι να δημιουργήσει ένα θετικό αντίκτυπο στον κόσμο, χωρίς να ξεχνά την σπουδαιότητα του να προσφέρεις. Εστιάζοντας στο συναρπαστικό και ευγενικό γορίλα, η TGB υιοθετεί τρία βασικά χαρακτηριστικά αυτού του πλάσματος για να εδραιώσει τρείς καθοδηγητικές αξίες στην καρδιά όλων όσων κάνει: Δύναμη, Αγάπη και Αφοσίωση.

Για κάθε τεμάχιο της collection που πωλείται, η TGB δωρίζει το ποσό των 2€ στον φιλανθρωπικό οργανισμό The Gorilla Organization και κάθε σεζόν, διαθέτει το 100% του κέρδους από το EMERGING T σε αυτόν τον καταπληκτικό σκοπό, ενώ το εικαστικό του τυπώματος αλλάζει με στόχο την υποστήριξη νέων ταλέντων.

error: Content is protected !!