ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

TGIT: Bra off, Hair up, PJ’s & Night Cream on!

Ναι, είναι αυτή η μαγική ώρα! Τώρα ακριβώς… Που μπήκα σπίτι μου. Που έλειπα από το πρωί. Που άλλαξα. Που η Ελμίνα είναι ακόμη στο τένις και ο Νικόλας ακόμη στο γραφείο. Που άναψα το αγαπημένο μου κερί. Και δίπλα μου έχω τις αγαπημένες μου γεύσεις macarons. Και τσεκάρω τι συμβαίνει στον κόσμο από την οθόνη του laptop. Που ακούω την του Beethoven αλλά σκέφτομαι συγχρόνως και τους στοίχους “Μπορεί να βγω, μπορεί να μπω…”. Που είναι Παρασκευή. Που πίνω το αγαπημένο μου τσάι. Που έπλυνα το πρόσωπο μου. Που ετοιμάζομαι να φορέσω την Anti Ageing Night Cream της FBM Anagenessis. Bliss!

nig1
Λοιπόν, μιας και λέμε όλα τα μυστικά μας ομορφιάς και μοιραζόμαστε όλα τα tips εδώ πέρα, και μιας και είμαστε μόνες μας τώρα, ναι, αυτή είναι η κρέμα νύχτας που η βελούδινη υφή της κάνει την επιδερμίδα μου να φαίνεται νεότερη και λαμπερή. Και πάνω από όλα, ήρεμη και ξεκούραστη. Αν και σύμφωνα με κλινικές έρευνες προσφέρει μείωση ρυτίδων έως και -63%, μιας και ευτυχώς οι ρυτίδες δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα, αυτό που απολαμβάνω πιο πολύ στην Anti Ageing Night Cream της FBM Anagenessis είναι η πρόληψη που μου προσφέρει μιας και περιέχει καινοτόμο δραστικό μόριο, το οποίο προστατεύει τα τελομερή και έτσι διασφαλίζεται η μακροζωία των κυττάρων, για να αντιμετωπιστούν οι εκάστοτε αλλοιώσεις που θα έχουν να κάνουν με την γήρανση! Α, και δεν περιέχει συντηρητικά!

nig2

Σε συνδυασμό με βλαστοκύτταρα από edelweiss & Υαλουρονικό νιώθεις αμέσως τη διαφορά!

nig5

Εξομαλύνονται οι ρυτίδες ,πετυχαίνει να επιβραδύνει την διαδικασία γήρανσης και ταυτόχρονα να επιταχύνει την φυσική διαδικασία της επανόρθωσης...

Εξομαλύνονται οι ρυτίδες ,πετυχαίνει να επιβραδύνει την διαδικασία γήρανσης και ταυτόχρονα να επιταχύνει την φυσική διαδικασία της επανόρθωσης…

nig7

Σας έχω μιλήσει πολλές φορές για την FBM Anagenessis, είναι ένας Οίκος που πιστεύω πολύ, μιας και με τα προϊόντα του βλέπω αμέσως τις ευεργετικές αλλαγές στην επιδερμίδα μου. Ιδίως το βράδυ που έχει ανάγκη από τα πλέον δραστικά συστατικά… Αν θέλετε να παραγγείλετε την δική σας Anti Ageing Night Cream της FBM Anagenessis, μπείτε εδώ!

nig8

nig9

nig3

My kinda party!

Happy Weekend…xxx

error: Content is protected !!