ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Love Letter Pendant!

Καλημέρα! Ένθερμη fan του συγκεκριμένη Αγίου εγώ δεν είμαι, αλλά στις καλύτερες επιλογές και στις καλύτερες προτάσεις, δεν μπορώ να αντισταθώ. Έτσι, όπως πέρυσι είχα ξετρελαθεί με το Infinity Ring της Χριστίνας Σούμπλη, φέτος, σε εντελώς άλλο mood -αλλά με την ίδια πάντα κορυφαία αισθητική-, η σχεδιάστρια δημιούργησε το Love Letter Pendant, το οποίο είναι love at first sight!

Η Χριστίνα Σούμπλη λοιπόν, δημιούργησε ένα γράμμα-φυλαχτό εμπνευσμένο από τον Έρωτα.
Μια πανέμορφη ορυκτή πέτρα τιρκουάζ  εξ’ολοκλήρου σμιλεμένη στο χέρι παίρνει τη μορφή φακέλου, με λεπτομέρειες filigree από χρυσό. Mια καρδιά από φύλλο χρυσού 22 καρατίων «σφραγίζει» αυτόν τον φάκελο και τα μυστικά του.

Αν σας αρέσει τόσο πολύ και σε εσάς, όσο σε εμένα, μπορείτε να το βρείτε στο Christina Soubli Atelier (κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2107222653) και στο aesthet.com

info:
τιμή 290 euros/14kt
τιμή 325 euros/18kt

It’s good to know:

10632657_10153890272354909_555791664856523374_nΗ Χριστίνα Σουμπλη είναι Ελληνίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων με έδρα την Αθήνα. Το όραμά της είναι να σχεδιάζει αψεγάδιαστα μοναδικά κοσμήματα που αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα.

Έχοντας μεγαλώσει μέσα σε μια οικογένεια κοσμηματοποιών, η Χριστίνα έμαθε να εκτιμά τις κλασσικές φόρμες και τα πολύτιμα υλικά. Αργότερα, η δημιουργική της σκέψη και το ανήσυχο ταμπεραμέντο της την οδήγησαν να εξερευνήσει την τέχνη του κοσμήματος περαιτέρω. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Central Saint Martin’s College of Art and Design πειραματίστηκε αρκετά με διαφορετικά υλικά, σχήματα και τεχνικές. Το δημιουργικό της ταξίδι και η αναζήτηση την έκαναν να συνειδητοποιήσει μια βασική αξία: Την αγάπη της για τις κλασσικές φόρμες και την επιθυμία της να τις επαναπροσδιορίσει μέσα από τη δική της διαφορετική ματιά.

Για τις δημιουργίες της, η Χριστίνα Σούμπλη χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον χρυσό 22 καρατίων. Η καθαρότητα του μετάλλου όπως και το βαθύ του χρώμα είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις συλλογές της σχεδιάστριας. Η χρήση πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων δίνουν στις δημιουργίες της μια χρωματιστή αύρα, κάτι που αντικατοπτρίζει και την προσωπικότητά της σαν σχεδιάστρια.

Οι συλλογές Christina Soubli είναι πληθωρικές και διαφορετικές, κάθε μία από αυτές εμπνευσμένη από μια διαφορετική διάθεση, ιστορία ή εμπειρία που πυροδότησε τη φαντασία της σχεδιάστριας. Ταυτόχρονα, όλες οι συλλογές έχουν μία ενιαία «δραματική» και απόλυτα θηλυκή ταυτότητα, με κύριο κοινό στοιχείο το βαθύ χρυσό χρώμα των 22 καρατίων.

Η Χριστίνα Σούμπλη έχει διακριθεί με σημαντικά διεθνή βραβεία, εκ των οποίων και το Worshipful Company of Goldsmith’s Award of Jewellery. Έχει εκθέσει τη δουλειά της σε μερικές από τις πιο σημαντικές γκαλερί και εμπορικά καταστήματα παγκοσμίως και έχει αποκομίσει μοναδικές κριτικές.

 

error: Content is protected !!