ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Test drive: Στην παρουσίαση του XEV YoYo που φέρνει την επανάσταση στο Urban Mobility!

Με έναν σμπάρο δύο τρυγόνια, όπως λέει ο λαός μας, και όταν έλαβα την πρόσκληση από την αγαπημένη μου φίλη Μαρία Σπανού για να παραβρεθώ στην παρουσίαση του νέου ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου πόλης XEV Yoyo, στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, στον 1ο όροφο του Golden Hall, βρήκα την καλύτερη ευκαιρία να την συνδυάσω με ένα σύντομο test drive ώστε να ζήσω την εμπειρία οδήγησης του μικρού αυτού και πανέξυπνου αυτοκινήτου.

Με την Μαρία Σπανού, εκπρόσωπο της ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ που εισάγει το XEV YOYO στη χώρα μας, κατά την παρουσίαση του, στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, στο Golden Hall

Το νέο, 100% ηλεκτρικό XEV YOYO είναι εδώ και ήρθε για να συναρπάσει και να δώσει χρώμα στις καθημερινές μας μετακινήσεις. Ιδίως σε όλους εμάς που η καθημερινότητα μας, μας βρίσκει μέσα σε ένα αυτοκίνητο προσπαθώντας να προλάβουμε τις προσταγές μίας υπερβολικά πιεστικής ατζέντας. Και επειδή πλέον μπορεί να περνάω περισσότερες ώρες μέσα στο αυτοκίνητο μου από όσες μέσα στο σπίτι μου, θέλω να μου προσφέρει όλα όσα χρειάζομαι για μία ευέλικτη καθημερινότητα.

Το πανέξυπνο μικρό έρχεται να γίνει βασικός πρωταγωνιστής της βιώσιμης αστικής κινητικότητας με βασικό πλεονέκτημα τις μικρές του διαστάσεις και τον πλούσιο εξοπλισμό που συμβάλλει στις άνετες μετακινήσεις.

Τα αυτοκίνητα XEV είναι πλήρως ηλεκτρικά και παρέχουν καθαρή, αποτελεσματική μεταφορά, καθιστώντας τα τον ιδανικό αστικό σύντροφο.

Η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί κύριο μέλημα γι’ αυτό και βασίζεται σε αυτοφερόμενο αμάξωμα ενώ το όχημα έχει συμμορφωθεί στα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας αφού έχει κατασκευαστεί από υψηλής αντοχής ατσάλι.

Η εταιρία XEV ξεχωρίζει για την καινοτόμο υπηρεσία εναλλαγής μπαταριών ενώ αποτελεί και από τις εταιρίες με τα πρώτα αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής παγκοσμίως που χρησιμοποιούν προσαρμοσμένη υπηρεσία εκτύπωσης 3D. Προσφέρει μια έξυπνη και φιλική προς το περιβάλλον αστική κινητικότητα για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Λοιπόν, επειδή όντως η εμπειρία ήταν ανεπανάληπτη, σου συνιστώ να εκμεταλλευτείς της ευκαιρία και να επισκεφθείς το ολοκαίνουριο POP UP store της εταιρίας XEV στο Golden Hall, και να ανακαλύψεις και εσύ από κοντά το νέο αυτό πανέξυπνο αυτοκίνητο!

error: Content is protected !!