ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Teddy Roses!

Κοίτα τώρα. Πιστεύεις δεν πιστεύεις στην Αγιοσύνη του Βαλεντίνου, τα ακούς και γελάς ή τα χαζεύεις και τα προσπερνάς, η αλήθεια είναι πως θέλεις να σου χαρίσουν αυτή την υπέροχη αγκαλιά Teddy Roses! Έλα τώρα, ποιος δεν θέλει. Φυσικά και θέλω (σαν τρελή) να χτυπήσει το κουδούνι και να μου παραδώσουν τα εντυπωσιακά Teddy Roses, άλλη μία κομψή δημιουργία της Αντουανέτας Κουτσουράδη, που εμπνεύστηκε για την Γιορτή των Ερωτευμένων.
Για ερωτευμένους ή για μη, εγώ δεν θέλω μόνο να τα παραλάβω αλλά και να τα προσφέρω με όλη μου την αγάπη στον άντρα μου, στην κόρη μου, στην μητέρα μου, στις φίλες μου που είναι εδώ μόνο για τα ωραία αλλά και για τα δύσκολα, σε κάθε έναν από εσάς που μου στείλατε την τελευταία εβδομάδα όλα τα αυτά τα γλυκά μηνύματα.


Θα σας συμβούλευα να πάρετε από σήμερα κιόλας τηλέφωνο την Αντουανέτα στο 21 0801 0395, και να κάνετε την παραγγελία σας για τα δικά σας Teddy Roses, γιατί αυτές τις ημέρες η αγαπημένη μας florist δημιουργεί τους εξαιρετικούς handmade teddy roses σε κάθε μέγεθος και χρώμα προτιμά η εκλεκτή της πελατεία, και είναι κρίμα να μην προλάβει να φτιάξει τον δικό σας.


Έως την Παρασκευή, θα έχω πάει και στο Flower Shop της Antoinetta Koutsouradi να παραγγείλω και τα δικά μου Teddy Roses, και θα σας τα δείξω όλα live μέσα από τα Instagram Stories μου!
Happy Valentine’s Week! 💖💘

error: Content is protected !!