ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Φέτος το “Μαρτάκι” το αγοράζουμε όλοι από τα Παιδικά Χωριά SOS!

Αποτελεί την ομορφότερη ιδέα και τον καλύτερο λόγο να φορέσουμε φέτος τον “Μάρτη” μας, και αν την υιοθετήσουμε όλοι μας, θα βοηθήσουμε ουσιαστικά ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Παιδικών Χωριών SOS! Λοιπόν, φέτος το “Μαρτάκι” που θα φορέσουμε για να μη μας κάψει ο ήλιος δεν προστατεύει μόνο εμάς, αλλά και τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.
Διαλέξτε ένα από τα δύο σχέδια –πεταλούδα ή πουλάκι– που θα βρείτε στο eshop (μπείτε εδώ!) των Παιδικών Χωριών SOS, και με τη συμβολική τιμή των 4€ μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που στηρίζουν σε όλη την Ελλάδα.
Υπάρχει κανένας λόγος να προμηθευτούμε από αλλού τον “Μάρτη” μας φέτος?
Let’s do it!!! ?

It’s good to know: Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του SOS Children’s Villages International, που δραστηριοποιείται σε 136 χώρες. Στην Ελλάδα, τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1975, με σκοπό την προστασία παιδιών που έχουν χάσει ή κινδυνεύουν να χάσουν τη φροντίδα των βιολογικών γονιών τους. Έχοντας ως στόχο κάθε παιδί να μεγαλώνει σε μια οικογένεια, τα Παιδικά Χωριά SOS λειτουργούν τα εξής προγράμματα: • Παιδικά Χωριά SOS στη Βάρη, το Πλαγιάρι στη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη και το Ηράκλειο • Στέγες Νέων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη • Ξενώνας Bρεφών SOS στην Αθήνα • Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στην Αθήνα, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα, την Κομοτηνή, την Πάτρα, τον Πειραιά και τις Σάπες Ροδόπης • Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης στην Αθήνα, το Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα και την Πάτρα.

error: Content is protected !!