ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Τέχνη να Μεγαλώνεις Ευτυχισμένα Παιδιά!

Σημαντικά tips για γονείς, στο πλαίσιο του Parentology, έδωσε η γνωστή Ψυχολόγος, Τζίνα Θανοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη και στους τηλεθεατές της εκπομπής “Ελένη”, την Παρασκευή που μας πέρασε.

15134481_10154450268308859_458228558_n

15174422_10154450268023859_1375598662_n

Η Τζίνα Θανοπούλου, τόσο μέσα από την αρθρογραφία της όσο από τις άκρως επιτυχημένες ομιλίες και σεμινάρια της, αλλά και μέσα από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της, δίνει πάντα πολύτιμες συμβουλές για το μεγάλωμα των παιδιών, ενώ δίνει απαντήσεις σε φλέγοντα ζητήματα που μας προβληματίζουν όλους μας.

H Τζίνα Θανοπούλου έδωσε πολύτιμα tips και συμβουλές στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και από την τηλεθέαση φάνηκε πως το κοινό ενδιαφέρεται πάντα για τόσο σημαντικά ζητήματα

H Τζίνα Θανοπούλου έδωσε πολύτιμα tips και συμβουλές στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ενώ από την τηλεθέαση φάνηκε πως το κοινό ενδιαφέρεται πάντα για τόσο σημαντικά ζητήματα

Η κ. Τζίνα Γ. Θανοπούλου, Ed.M., M.A., HARVARD University είναι Ψυχο – Εκπαιδευτική Σύμβουλος Παιδιών, Εφήβων, Ενηλίκων, Ζευγαριών και Οικογένειας. Έχει εξειδίκευση σε Γυναικεία Θέματα, Εικόνας Σώματος Αυτοπεποίθησης και Διατροφικές Διαταραχές . Επίσης ασχολείται και με τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και την διαδικασία της Αυτοανακάλυψης.
Στο Harvard University, Graduate School of Education (HGSE) εξειδικεύτηκε στη Συμβουλευτική Παιδιών, Εφήβων σε «Ρίσκο» ( Risk & Prevention Psychology), καθώς & στη Συμβουλευτική Οικογένειας & Ζευγαριών, όπως επίσης στην Γυναικεία Ψυχολογία. Επίσης έχει εξειδικευτεί στο Harvard (Harvard medical school) στη «Θετική ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ» & «Mindfulness» ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ με τον Dr. Jon Kabbat – ZINN & στη Συναισθηματική ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (E.Q.) παιδιών, Έφηβων και Ενηλίκων με τον Dr. Daniel Goleman .
Είναι Μέλος του Harvard Club of Greece, Σύλλογος Αποφοίτων του Παν. Harvard στην Ελλάδα (Harvard Alumni Association , HAA), όπου έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. από το 1998 – 2015, αρχικά σαν Γενική Γραμματέας & απο το 2010-2015 ως Αντιπρόεδρος Β .
Είναι Έγκριτο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας  Συμβουλευτικής ΕΕΣ και μέλος του Δ.Σ. Eπίσης είναι μέλος της Ευρωπαϊκής εταιρείας Συμβουλευτικής & της Αμερικανικής Εταιρείας Ψυχολογίας, American Psychological Association APA, # 8115-3381 ) από το 1996. Επίσης είναι μέλος της Αμερικανικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και του ICF International Coatching Federation
Ήταν 16 χρόνια Διευθύντρια του Κέντρου Συμβουλευτικής του International School of Athens, ISA & μέλος του Executive Committe. Καθώς και πριν για 4 χρόνια Συμβουλευτική Ψυχολόγος- Coordinator του Κέντρου Συμβουλευτικής του σχολείου PIERCE του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος .
Από το Φεβρουάριο του 2015 είναι συνεργάτης – αρθρογράφος της  Huffington Post.gr σε ψυχολογικά – κοινωνικά – εκπαιδευτικά θέματα, όπως και σε άλλα έγκριτα έντυπα και διαδικτυακά μέσα.
Επίσης ειναι Επιστημονικός Συμβουλος στο i-paidi, το πρώτο διαδυκτιακό site για πληροφορίες και υπηρεσίες για παιδιά με ΔΕΠΥ.
Συμμετέχει & παρουσιάζει την έρευνα της σε διεθνείς επιστημονικές ομάδες και συνέδρια στον τομέα της Συμβουλευτικής Υποστήριξης & Εκπαίδευσης παιδιών, εφήβων & ενηλίκων.

ginagcounseling.com

error: Content is protected !!