ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα Ηνωμένα Έθνη κάλεσαν την πριγκίπισσα Αικατερίνη να μιλήσει για την Ημέρα της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας προσκαλέστηκε να μιλήσει στο συνέδριο «Κυβέρνηση, Πολιτική και Προγράμματα των Ηνωμένων Εθνών για την Υποστήριξη της Γυναικείας Ενδυνάμωσης» στα Ηνωμένα Έθνη.
Ως άτομο που εμπνέει πολλές γυναίκες μέσω της πατρωνίας της σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του παγκόσμιου Lifeline, και του έργου της να βελτιώσει τις ζωές των γυναικών και των παιδιών, η Πριγκίπισσα Αικατερίνη ήταν καλεσμένη ομιλήτρια στο συνέδριο «Κυβέρνηση και Πολιτική και Προγράμματα των Ηνωμένων Εθνών για την Υποστήριξη της Γυναικείας Ενδυνάμωσης» την Ημέρα της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στα Ηνωμένα Έθνη, στη Νέα Υόρκη.
«Είμαι περήφανη που ο Ανθρωπιστικός Οργανισμός Lifeline αποτελείται κυρίως από γυναίκες που έχουν επίσης εμπνεύσει τόσες πολλές άλλες γυναίκες, μέσω του φιλανθρωπικού και ανθρωπιστικού έργου τους και τη βελτίωση της ζωής των γυναικών και των παιδιών. Τι πρέπει να κάνουμε εν τω μεταξύ; Πρέπει να έχουμε επίδραση στις οικογένειες μας, στις κυβερνήσεις μας, στους επιχειρηματικούς εταίρους μας, στις κόρες μας, στους φίλους μας. Οι γυναίκες για να πετύχουν πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη, έλεγχο και σεβασμό στον εαυτό τους, ισορροπία στην ζωή τους, βάζοντας προτεραιότητες. Η πρώτη προτεραιότητα είναι πάντα η οικογένεια και τα παιδιά που είναι η νέα γενιά. Όλοι γνωρίζουμε ότι είμαστε ικανές όσο είναι οι άνδρες, αλλά ας το εφαρμόσουμε. Υπάρχουν τόσες πολλές επιτυχημένες γυναικείες επιχειρήσεις που θα πρέπει να είναι το κίνητρο για όλες τις άλλες γυναίκες. Επίσης, οι γυναίκες επιχειρηματίες προσφέρουν πάντα την υποστήριξη τους μέσω της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Στην Σερβία το 33% της Βουλής απαρτίζεται από γυναίκες όπως και το 20% της Κυβέρνησης. Ελπίζω από τώρα μέχρι την επόμενη χρονιά να είμαστε πάλι εδώ, αλλά με καλύτερα στατιστικά στοιχεία».
Η ΑΒΥ Πριγκίπισσα Αικατερίνη ευχαρίστησε επίσης τα Ηνωμένα Έθνη για την αναγνώριση των επιτευγμάτων της και το παγκόσμιο αντίκτυπο των ανθρωπιστικών της δραστηριοτήτων.

error: Content is protected !!