ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tataahh!!!! «Πάγωσα» τον χρόνο!

Ναι είναι αυτή η εποχή του χρόνου. Που λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, τότε που έχουν μαζευτεί όλες οι εκκρεμότητες που πρέπει ο-πωσ-δή-ποτε να κλείσουν πριν το τέλος του, τότε που συγχρόνως αντιλαμβάνεσαι και τον χρόνο που κυλάει, και που βλέπεις πως όλο αυτό το άγχος σε απειλεί πως θα αφήσει τα ανεξίτηλα σημάδια του στην ήδη στρεσαρισμένη επιδερμίδα σου, τότε, ακριβώς τότε θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, γιατί θέλεις και γιατί μπορείς και γιατί το αξίζεις. Και τότε, ακριβώς τότε, είναι που παίρνεις την beauty guru σου τηλέφωνο (21 0805 0877) και της λες: «Νατάσα μου κλείσε μου το πρώτο σου ελεύθερο ραντεβού και κάνε μου όποιο treatment εσύ νομίζεις καλύτερο για να ανταπεξέλθω στις γιορτές!» Γιατί ξέρεις πως η Νατάσα Μπρεζάτη ξέρει. «Σε περιμένω για κρυπλασία!» σου απαντάει και εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να αφεθείς στα έμπειρα χέρια της.

Follow me…

Την γνωρίσατε μέσα από το Fay’s Control αφού είναι χρόνια η απόλυτη beauty guru μου, ενώ την εμπιστευτήκατε και αγαπήσατε και εσείς όπως και εγώ, μόλις την επισκεφθήκατε και είδατε τα πρώτα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας! Η Νατάσα Μπρεζάτη έχει πάθος με την τελειότητα. Αφεθείτε στα χέρια της, ενισχύστε τη φυσική σας ομορφιά και γεμίστε αυτοπεποίθηση!

Τι είναι η κρυοπλασία;
Η κρυοπλασία είναι μία μοναδική θεραπεία προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ που «παγώνει» τον χρόνο, χαρίζει λάμψη και δεν προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα. Έτσι, θα μπορείτε να προγραμματίσετε τη γιορτινή σας έξοδο αμέσως μετά από τη θεραπεία! 

Ποια είναι τα οφέλη της κρυοπλασίας; 
Σύσφιξη του δέρματος , αύξηση της μικροκυκλοφορίας του αίματος, θρέψη των ιστών, προώθηση της παραγωγής κολλαγόνου. Η κρυοπλασία, επίσης, μειώνει τις ρυτίδες και τη χαλάρωση και απαλύνει την όψη των πανάδων και των σημαδιών.

Στο MultiMed Natassa Brezati η κρυοπλασία εφαρμόζεται απλά και εύκολα. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, καθώς και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που εφαρμόζονται στη θεραπεία εγγυώνται θεαματικά αποτελέσματα!  Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και ξεκινήστε το ταξίδι ομορφιάς σας με τη Νατάσα! 

It’s good to know: Η κρυοπλασία ανήκει στις λεγόμενες lunch break procedures καθώς διαρκεί μόνο μισή ώρα, είναι εντελώς ανώδυνη, δεν προκαλεί ερεθισμούς και σου επιτρέπει να επιστρέψεις αμέσως στις δραστηριότητες σου. 

Give your Skin a little Love!

error: Content is protected !!