ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Απολαμβάνοντας το Pre-Christmas Pampering Shiseido Yutaka Treatment της Premium Future Solution LX!

Και εκεί που νομίζεις πως δεν βγαίνει με τίποτα το πρόγραμμα και πως αντί να κλείνουν οι εκκρεμότητες ανοίγουν κι άλλες, και πως η επόμενη ημέρα που το βλέπεις να παίρνεις μία σωστή ανάσα θα ξημερώσει το ’24, και σε ποιον να τα πεις και ποιος να σε καταλάβει, ακριβώς εκεί, εκείνη τη στιγμή, δέχεσαι μήνυμα από την φίλη σου -που τυγχάνει να είναι και η Brand Communications Manager της Shiseido Group- Κατερίνα Χαντζάρα για να σου πει πως “Έχω κρατήσει για εσένα την καμπίνα της Shiseido στο attica, στο Golden Hall, έχεις χρόνο για ένα Pre Christmas Pampering Shiseido Yutaka Treatment with Premium Future Solution LX?”. Και εσύ, που εκ πρώτης γρήγορης ανάγνωσης δεν έχεις ιδέα για το τι σου υπόσχεται το συγκεκριμένο treatment, αλλά ξέρεις πολύ καλά πως όταν υπάρχουν μέσα στην ίδια πρόταση η λέξεις “Shiseido” και “Pampering”, η υπόσχεση -όποια κι αν είναι αυτή- θα πραγματοποιηθεί, δεν υπάρχει περίπτωση να αρνηθείς-έστω κι αν ξέρεις πως ο χρόνος σε πιέζει. Η καμπίνα της Shiseido είχε κρατηθεί για εμένα το πρωινό που στήναμε το The Pop up Project στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, μόλις την περασμένη Πέμπτη, οπότε τι -όχι πες μου τι- πιο μαγικό θα μπορούσα να ονειρευτώ για να ξεκινήσω μία τόσο απαιτητική ημέρα σαν κι αυτή?

Με την Κατερίνα Χαντζάρα, Brand Communications Manager της Shiseido Group

Λοιπόν, όπως σου έδειξα και στα Insta stories μου, η καμπίνα βρίσκεται στα “άδυτα” της πιο private πτέρυγας του beauty department του attica στην αγκαλιά του Golden Hall, που σου προσφέρει σε ισόποσες δόσεις πολυτέλεια και ιδιωτικότητα, δίνοντας σου την αίσθηση πως σου ανήκει ολόκληρος ο ναός ομορφιάς. Ναι, το ξέρεις πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά μόλις κλείσεις τα μάτια σου και αφεθείς στο Pre Christmas Pampering και στο πιο απολαυστικό facial massage που σου έχουν τάξει, δεν ενοχλεί κανέναν λίγο day dreaming, right?

Σήμερα η Shiseido προσφέρει στις γυναίκες που αναζητούν κομψότητα μια εξαιρετικά premium λύση στα προβλήματα που επηρεάζουν την περιοχή των ματιών, η οποία είναι η πρώτη που εμφανίζει σημάδια γήρανσης και κόπωσης.

Με την Future Solution LX Legendary Enmei, η Shiseido απευθύνεται στις γυναίκες άνω των 30 που επιθυμούν προϊόντα με πολυτελείς υφές που αντιμετωπίζουν κάθε ανάγκη της επιδερμίδας και προσφέρουν ολοκληρωμένα αντιγηραντικά αποτελέσματα. Μαύροι κύκλοι, έλλειψη λάμψης, ρυτίδες, χαλάρωση και έντονες γραμμές ανάμεσα στα φρύδια, η Future Solution LX Legendary Enmei Eye Contour Cream βελτιώνει ταυτόχρονα τα πέντε αυτά σημαντικά προβλήματα για την περιοχή του προσώπου, χαρίζοντας στα μάτια μια απόλυτη νεανική λάμψη.

Εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα υψηλής απόδοσης, αυστηρά επιλεγμένα για την τεχνολογική τους υπεροχή και συνοδευόμενη από ένα μοναδικό εργαλείο μασάζ, η Legendary Enmei Eye Contour Cream επαναφέρει την λάμψη τόσο έντονα όσο η λάμψη μιας πολύτιμης πέτρας στα μάτια. Η Legendary Enmei Eye Contour Cream συνδυάζει μοναδικά τις προηγμένες τεχνολογίες της Shiseido με πολύτιμα Ιαπωνικά ενεργά συστατικά για να προσφέρει ένα εξαιρετικό προϊόν που αντιμετωπίζει τις βασικές ανησυχίες της περιοχής των ματιών.

Η σύνθεση ενσωματώνει το Enmei Complex TX, μια τεχνολογία εμπνευσμένη από την επιστημονική εμπειρία της Shiseido, σχετικά με τα γονίδια νεανικότητας. Πλούσιο σε Enmei, ένα σπάνιο και ιερό ιαπωνικό βότανο, που καλλιεργείται με μια εξαιρετικά αυστηρή και βιώσιμη διαδικασία και συλλέγεται αποκλειστικά κατά την διάρκεια των 5 ημερών του Tensanichi, που θεωρείται το πιο ευοίωνο για αυτόν τον σκοπό. Σε συνδυασμό επίσης με ένα πολύτιμο εκχύλισμα πράσινου μεταξιού, αυτό το σύμπλεγμα ενεργοποιεί την κυτταρική λειτουργία και το φυσικό αντιοξειδωτικό αμυντικό σύστημα του δέρματος.

Το magatama, ένα αρχαίο ιαπωνικό στολίδι, ενέπνευσε αυτό το εξαιρετικό εργαλείο μασάζ από πορσελάνη. Απόλυτα λείο, δροσερό στο δέρμα και σχεδιασμένο για το ιδανικό κράτημα και την τέλεια εφαρμογή στις καμπύλες της περιοχής των ματιών, ασκεί ακριβώς την σωστή πίεση στα 5 tsubo points: Sanchiku, Shichiku-ku, Seimer, Shoukyu, and Doshiryou.

“Μέρα με τη μέρα, το δέρμα γύρω από τα μάτια γίνεται πιο λείο, σφριγηλό και πιο λαμπερό. Οι ρυτίδες, οι μαύροι κύκλοι και η χαλάρωση μειώνονται ορατά. Το περίγραμμα των ματιών είναι καλύτερα εξοπλισμένο για να αντιμετωπίσει την φθορά του χρόνου και λοιπούς εξωγενείς παράγοντες, ενώ τα μάτια διατηρούν τη φρεσκάδα, τη διαύγεια και τη νεανικότητα τους…” μου λέει τώρα η εξαιρετική θεραπεύτρια της Shiseido τοποθετώντας συγχρόνως με μαγικές κινήσεις τα συστατικά της most prestigious collection του κορυφαίου brand. Ένα φρέσκο και λουλουδάτο άρωμα κρίνου και μανόλιας που ανοίγει με νότες πορτοκαλιού, πλημμυρίζει τώρα τον χώρο ενώ συγχρόνως ενεργοποιεί αυτή την ξεχωριστή ενέργεια και λάμψη που χαρίζει το πολυτελές αυτό προϊόν στην περιοχή των ματιών.

Λίγη ώρα αργότερα (που όμως νομίζεις πως πέρασες έναν μήνα διακοπών σε πολυτελές Spa του Κιότο) και μετά από ένα γρήγορο μεν απόλυτα αποτελεσματικό μακιγιάζ από τα έμπειρα χέρια της maquiller της Shiseido, και είμαι πανέτοιμη να αντιμετωπίσω μία από τις πιο απαιτητικές ημέρες του χρόνου.

Thank you for the Pre-Christmas pampering Shiseido!

error: Content is protected !!