ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Dear Santa All I Want for Christmas is a new pair of Golden Goose!

Golden Goose στο Golden Hall!

Ok, όσοι με ακολουθούν αυτά τα 11 χρόνια σε αυτές εδώ τις σελίδες, γνωρίζουν την αδυναμία μου στα Golden Goose. Στα sneakers με την vintage αισθητική που όμως είναι πιο σύγχρονα από οποιοδήποτε άλλο fashion brand. Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ήταν πέντε-έξι χρονών η κόρη μου και έπαιρνα ίδια ζευγάρια για εκείνη και για εμένα, ενώ πλέον – ούσες τυχερές που έχουμε το ίδιο ακριβώς γούστο και φοράμε το ίδιο νούμερο παπούτσια- ανταλλάζουμε τα αγαπημένα μας ζευγάρια. Πρόσφατο αγαπημένο απόκτημα τα slip-on Golden Goose με γούνα, που πιο αναπαυτικά δεν υπάρχουν τόσο για τα ταξίδια μου (τα πήρα μαζί μου στις φθινοπωρινές αποδράσεις μου και δεν τα έβγαλα από πάνω μου) όσο και για τις βραδινές εξόδους μου, αφού τα συνδυάζω εύκολα από τα βελούδινα κουστούμια μου έως τα μακριά vintage φορέματα μου.

Talk of the town, το νέο pop up store του SOHO-SOHO στον πρώτο όροφο του Golden Hall!

Η Ελμίνα και οι φίλες της τα προτιμάνε για το σχολείο, μιας και η άνεση και η ζεστασιά τους παραπέμπουν στις πιο αγαπημένες μας παντόφλες, και δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα θαλπωρής από αυτό, στις 8 των κρύων πρωινών του χειμώνα.

Ναι, τα αγαπημένα μας Golden Goose τα προμηθευόμαστε πάντα από το SOHO-SOHO, και τα τελευταία νέα, που έχουν γίνει ήδη talk-of-the-town, είναι το Pop Up Store, που άνοιξε μέσα στο Golden Hall, και που μέσα σε λίγες ημέρες της λειτουργίας του, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των It Girls της πόλης.

Dear Santa All I Want for Christmas is this pair of Golden Goose!

Founded by Alessandro Gallo and Francesca Rinaldo, the designs of Golden Goose portray a love of art and fashion.

Το κατάστημα παραμένει στην ίδια αισθητική που 23 χρόνια τώρα ακολουθεί το αγαπημένο μας SOHO-SOHO , πιστό σε μία εντελώς δική του απόλυτα influencial lifestyle προσέγγιση.

Αν δεν έχεις αποφασίσει τι δώρο να κάνεις στο εφηβάκι σου, να σου πω εγώ τα νέα: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως πέρα από οτιδήποτε άλλο, αυτό που θέλει πιο πολύ είναι να του επιλέξεις κάτι, οτιδήποτε, από το SOHO-SOHO που μόλις άνοιξε στο Golden Hall.

Golden Goose is a contemporary fashion house whose designs combine an understanding of vintage materials with modern demands and lifestyles.

Αυτό το “εφηβάκι σου” μην το πάρεις τοις μετρητοίς, αφού εμένα οι κολλητές μου, μου έκαναν δώρο πέρυσι ένα ζευγάρι για τα γενέθλια μου, ενώ και εγώ με τη σειρά μου, έφυγα από το κατάστημα του SOHO-SOHO στο Golden Hall με ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι δώρο για τη γιορτή του Νικόλα.

Btw, το Pop Up Store του SOHO-SOHO θα παραμείνει στο Golden Hall έως τις 31 Ιανουαρίου της νέας χρονιάς!

error: Content is protected !!