ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Talk of the town: Η Your Liaison φέρνει την πιο προσιτή γαστρονομική εμπειρία στο σπίτι μας!

Για όποιον δεν γνωρίζει ακόμη την Your Liaison, πρόκειται για μία νέα υπηρεσία home dining η οποία μας δίνει την δυνατότητα να βιώσουμε μία εμπειρία δείπνου εφάμιλλη ενός καλού εστιατορίου στον δικό μας χώρο σε λογικές τιμές και ποιοτικό service. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα της Your Liaison δημιούργησε μία σειρά από μενού από τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε τα αγαπημένα μας πιάτα ώστε να “κατασκευάσουμε” το δικό μας 4 course meal.

Η εμπειρία home dining μπορεί να εμπλουτιστεί -εάν το επιθυμεί ο πελάτης- και με house drinking με προπαρασκευασμένα premium cocktails της πολυβραβευμένης ποτοποιίας Myromeni Vatos αλλά και με επιλεγμένες από την Your Liaison ετικέτες κρασιών από τον Ελληνικό αμπελώνα.

Η διαδικασία είναι απλή – εφόσον δημιουργήσουμε το δικό μας μενού και επικοινωνήσουμε με την Your Liaison σχετικά με την ημερομηνία που μας ενδιαφέρει – ο σεφ μας καλεί για περισσότερες λεπτομέρειες ώστε να “ενορχηστρωθεί” ένα δείπνο προσαρμοσμένο στις προσωπικές μας προτιμήσεις.

Ο δικός μας ρόλος είναι πλέον μόνο του οικοδεσπότη εφόσον η ομάδα της Your Liaison μας βοηθάει να υποδεχθούμε ξέγνοιαστα και με χαλαρή διάθεση τους φίλους ή τους συνεργάτες μας στον χώρο μας και να απολαύσουμε το δικό μας γευστικό ταξίδι.

Ένα “ταξίδι” βασισμένο πάντα σε ποιοτική πρώτη ύλη, εποχιακά προϊόντα και πρωτότυπα πιάτα με εξαιρετική παρουσίαση.

error: Content is protected !!