ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Λίγο πριν το επίσημο άνοιγμα της αγοράς!

Η επιστημονική ομάδα του ZAB Implant Specialists ιδρύθηκε από τους πρωτοπόρους Δημήτριο Ζαμπάρα (Δ/ντης), Σπυρίδων Μπουμπούλη και Αθανάσιο Σπανό που ασχολούνται με την οδοντιατρική εμφυτευματολογία από το 1988. Η επιστημονική ομάδα πλαισιώνεται από συνεργάτες όλων των οδοντιατρικών ειδικοτήτων όπως περιοδοντολόγο, ενδοδοντιστή, γναθοχειρούργο, παιδοδοντίατρο, και ορθοδοντικό.
Κύρια ειδίκευσή μας είναι η εμφυτευματολογία και η οστική ανάπλαση, ωστόσο ασχολούμαστε και με κλασικές οδοντιατρικές εργασίες, προσθετική και αισθητική οδοντιατρική.
Η ομάδα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις οδοντιατρικών εμφυτευματικών αποκαταστάσεων (χειρουργικό και προσθετικό στάδιο, παρακολούθηση εμφυτευμάτων), ενώ έχουν εφαρμοστεί κλινικά όλα τα γνωστά συστήματα εμφυτευμάτων.
Σημαντική πληροφορία για τον ασθενή που επιθυμεί την τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων είναι πως σε περίπτωση απουσίας οστού, η διαδικασία τοποθέτησης εμφυτευμάτων δε θα πραγματοποιηθεί σωστά. Η ομάδα μας, πρωτοπόρα στην ανάπλαση του οστού, είναι ικανή να αναπλάσει το οστό – εάν κριθεί αναγκαίο – με οστικά μοσχεύματα, έτσι ώστε να τοποθετηθούν τα εμφυτεύματα επιτυχώς.
Συνδυάζοντας την υψηλή επαγγελματική κατάρτιση του ιατρικού team της ZAB implants specialists, την καθοδήγηση του Δ/ντου κ. Δημητρίου Ζαμπάρα, την πολυετή πείρα και την τεχνογνωσία με τη χρήση των εξελιγμένων τεχνολογιών, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε οδοντιατρικές υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.
Με δεδομένο πως η τοποθέτηση εμφυτευμάτων εξασφαλίζει στον ασθενή οριστική λύση, είναι απαραίτητο να υπάρχει μακροχρόνια υποστήριξη και είμαστε σε θέση να σας το προσφέρουμε. Επομένως, εφαρμόζουμε ένα ενδεδειγμένο σύστημα επανελέγχου κάθε έξι μήνες, όπου γίνεται λεπτομερής έλεγχος των εμφυτευμάτων και καθαρισμός από την περιοδοντολόγο μας.
Το άρτιο αποτέλεσμα αποτελεί βασική αρχή του ιατρείου μας, γι’ αυτό τον λόγο αντιμετωπίζουμε τον κάθε ασθενή πολύπλευρα. Πιο συγκεκριμένα, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι η προοπτική οποιασδήποτε οδοντιατρικής θεραπείας μπορεί να είναι αποθαρρυντική, στόχος μας είναι η δημιουργία φιλικής ατμόσφαιρας. Η στενή σχέση οδοντιάτρου – ασθενούς, καθώς και η χρήση σύγχρονου εξοπλισμού και οι υψηλές οδοντιατρικές τεχνικές της ομάδας, οδηγούν στο καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.
Επιδίωξή μας είναι η πλήρης αποκατάσταση και η μακροχρόνια διατήρηση ενός θεραπευτικού αποτελέσματος.

Μέχρι σήμερα, οι επεμβάσεις διόρθωσης μυωπίας με laser, πραγματοποιούντο με βάση τις υποκειμενικές μετρήσεις, τις οποίες επέλεγε ο κάθε υποψήφιος. Το RayTracing είναι μία νέα, εξελιγμένη μαθηματική διεργασία τεχνητής νοημοσύνης, η οποία βελτιώνει τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι τώρα στις διαθλαστικές παρεμβάσεις παγκοσμίως, εξηγεί ο Χειρουργός-Οφθαλμίατρος, Δρ .Αναστάσιος Κανελλόπουλος, MD, ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας LaserVision και καθηγητής Οφθαλμολογίας του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (NYU Medical School).
H επιστημονική ομάδα της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας Οφθαλμολογίας LaserVision, με επικεφαλή τον χειρουργό-οφθαλμίατρο Δρ. Αναστάσιο Κανελλόπουλο εφαρμόζει ήδη την πρωτοποριακή αυτή τεχνική στην Ελλάδα, που έχει αλλάξει δραστικά τις οφθαλμολογικές επεμβάσεις.

Θέλουν να αλλάξουν το στήθος τους οι Ελληνίδες;
Ανέκαθεν το στήθος αποτελεί το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας. Ανάλογα με την Ιστορική Εποχή και τον τόπο, το πρότυπο του ιδανικού στήθους διαφοροποιείται και ποικίλλει σε σχήμα και μέγεθος. Η σχέση που έχει η γυναίκα με το στήθος της είναι ιδιαίτερη και υπάρχει μια υποσυνείδητη συσχέτιση της ικανοποίησης που έχει μια γυναίκα με το στήθος της με αυτήν που έχει για όλο το σώμα της. «Η γυναίκα έχει συνδέσει τη θηλυκότητά της και τη σεξουαλικότητά της με το στήθος της κι αυτό έχει άμεση συνέργια στην αυτοπεποίθηση που νοιώθει» αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση».
Σε επιστημονική έρευνα που έγινε σε 40 διαφορετικές χώρες, μελετήθηκε η ικανοποίηση του μεγέθους του μαστού που νοιώθουν οι γυναίκες. Στην έρευνα περιλαμβάνονταν και η Ελλάδα και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι μόνο το 30% των Ελληνίδων είναι ικανοποιημένο με το μέγεθος του στήθους τους. Το μεγαλύτερο ποσοστό, περίπου 1 στις 2 Ελληνίδες (συγκεκριμένα το 47%) επιθυμούν το στήθος τους να ήταν μεγαλύτερο, ενώ το 23% θα ήθελε μικρότερο στήθος. Ο κ. Χριστόπουλος, έχοντας μεγάλη εμπειρία στην πλαστική στήθους, αναφέρει: «Η πλαστική στήθους είναι παγκοσμίως η πιο δημοφιλής κι επιθυμητή επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, που ζητούν οι γυναίκες και τα παγκόσμια στατιστικά το επιβεβαιώνουν συνεχώς τα τελευταία χρόνια. Οι Ελληνίδες, κατά μείζονα λόγο ζητούν να αυξήσουν το στήθος τους, το οποίο προσπαθούμε να κάνουμε χωρίς υπερβολές, επιδιώκοντας φυσικό αποτέλεσμα που να ταιριάζει στο σωματότυπο και στις επιθυμίες της γυναίκας. Άλλες επεμβάσεις στο στήθος, που ζητούνται είναι η ανόρθωση των μαστών, η διόρθωση της εισελκόμενης θηλής και η μειωτική μαστών, η οποία πολλές φορές γίνεται και για λόγους υγείας, καθώς πολλές γυναίκες ζητούν να μειώσουν τον όγκο των μαστών τους διότι υποφέρουν από πόνους στην πλάτη, λόγω του βάρους, κ.α.».
Έχει παρατηρηθεί ότι η άνοδος της ικανοποίησης που νοιώθει μια γυναίκα για το σώμα της, μετά από τη διόρθωση του μεγέθους και του σχήματος του στήθους της, είναι άμεση και βελτιώνει έμμεσα τη σεξουαλικότητα και την αυτοπεποίθησής της.
Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι πλαστικός χειρουργός, Διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση» κι Επιστημονικός Διευθυντής του Advanced Plastic Surgery & Laser Clinic στο Dubai.

Το Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής, Skouras Med δίνει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα του προσώπου και του σώματος σας με ένα συνδυασμό Γιατρών, εξειδικευμένων Αισθητικών, μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και ιατρικών καλλυντικών. Λύση η οποία ξεκινά από μια σωστή επικοινωνία και στηρίζεται στις απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις της ομάδας.
Ανάμεσα στις υψηλές παροχές των Skouras Med συγκαταλέγεται και η δημιουργία πρωτοποριακών καλλυντικών προσώπου και σώματος. Στην σειρά των καλλυντικών τους Η Έλενα Σκούρα, διευθύνουσα σύμβουλος του Skouras Med, μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό έχουν αξιοποιήσει και ενσωματώσει όλες τους τις γνώσεις, ούτως ώστε να έχετε μια επαγγελματική, επιστημονική φροντίδα της επιδερμίδας σας από την άνεση του σπιτιού σας.
Ένα από τα συχνότερα δερματικά προβλήματα είναι και η ακμή. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού τα SkourasMed έχουν δημιουργήσει μια εξειδικευμένη σειρά φαρμακευτικών καλλυντικών, την οποία εξελίσσουν συνεχώς.
Η αντιακνεϊκή σειρά SkourasMed αποτελείται από 4 προϊόντα με ειδική φόρμουλα για την καταπολέμηση της ακμής. Ο συνδυασμός των 4 αυτών καλλυντικών διώχνει την ακμή, την λιπαρότητα και προσφέρει στο δέρμα λάμψη και ζωντάνια
Τα ιατρικά αυτά καλλυντικά, που θα σας απαλλάξουν οριστικά από την ακμή είναι, το Acne Spot Serum, το Corrective Moisturizer, το Cleansing Gel for Acneic / Oily Skin και το Protect & Hydrate Spf 30.

Η Υβόννη Μπόσνιακ, είναι μια πολυάσχολη γυναίκα με έντονη καθημερινότητα. Οι πονοκέφαλοι, όμως , ήταν ένα συχνό πρόβλημα που δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει. Μέχρι που ανακάλυψε το Head X .Από εκείνη την στιγμή, η Υβόννη Μπόσνιακ αποχαιρέτησε μια για πάντα τους πονοκεφάλους.
Η πανέμορφη σχεδιάστρια και μοντέλο, πλέον, δεν πηγαίνει πουθενά, χωρίς το αγαπημένο της stick και είναι η μούσα του τηλεοπτικού σποτ του Head X, για την ανακούφιση από τον πονοκέφαλο που μπορούμε να παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας.

Η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του ΜΗΤΕΡΑ λειτουργεί από το 1979 και είναι η πρώτη που λειτούργησε στον χώρο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και μια από της πρώτες στην Ελλάδα.
Στο ΜΗΤΕΡΑ έχουν γεννηθεί περισσότερα από 500.000 νεογνά και έχουν νοσηλευτεί στη ΜΕΝΝ περισσότερα από 82.500 πρόωρα και τελειόμηνα νεογνά με ποικίλα προβλήματα.
Η άριστη συνεργασία Νεογνολόγων, Μαιευτήρων Γυναικολόγων, Ιατρών όλων των υπό-ειδικοτήτων, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού καθώς και η υποδειγματική λειτουργία της Μονάδας συνέβαλαν στη θεαματική μείωση της περιγεννητικής και νεογνικής θνησιμότητας αλλά και στη διατήρηση των ιδιαίτερα υψηλών ποσοστών επιβίωσης των νεογνών που γεννήθηκαν στο ΜΗΤΕΡΑ γεγονός που κατατάσσει την Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του ΜΗΤΕΡΑ, στις καλύτερες Μονάδες παγκοσμίως.
Η ΜΕΝΝ του ΜΗΤΕΡΑ στελεχώνεται από καταξιωμένους Νεογνολόγους, οι οποίοι καλύπτουν όλο το 24ωρο την Αίθουσα τοκετών και το Χειρουργείο και με υπευθυνότητα προσφέρουν υπηρεσίες υγείας στου μικρούς μας ασθενείς.
Η λειτουργία μια πλήρως οργανωμένης Μονάδας προσδίδει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στους γονείς που εμπιστεύονται το ΜΗΤΕΡΑ για να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους.
Η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του ΜΗΤΕΡΑ, περιλαμβάνει 3 επίπεδα: την Εντατική Μονάδα, την Ενδιάμεση Νοσηλείας και την Απλή παρακολούθηση. Είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία αιχμής περιλαμβάνοντας 16 συμβατικούς αναπνευστήρες, 3 υψίσυχνους αναπνευστήρες, συσκευές παροχής εισπνεόμενου iNO και ρινικού CPAP 1 αναλυτή αερίων, μία φορητή θερμοκοιτίδα με ενσωματωμένο αναπνευστήρα για τη μεταφορά νεογνών από άλλα νοσοκομεία, monitors, οξύμετρα, και αντλίες για ενδοφλέβια χορήγηση υγρών, θάλαμο αρνητικής πίεσης και ειδικό θάλαμο με laminal air flow για την παρασκευή της ολικής παρεντερικής διατροφής από ειδικό φαρμακοποιό.

Η mat. fashion παρουσιάζει τη νέα της συλλογή για την Άνοιξη του 2021 με μία καμπάνια που εξυμνεί τη γυναικεία φιλία.
Σε μία εποχή που η ανθρώπινη επαφή και η γυναικεία αλληλεγγύη αποδεικνύονται πιο απαραίτητες από ποτέ, η νέα καμπάνια της mat. για την συλλογή SS2021 εστιάζει σε μία σταθερή αξία που γεμίζει με χρώμα και χαμόγελο την καθημερινότητά μας.
Έτσι ακριβώς και η νέα mat. συλλογή, είναι γεμάτη χρώματα, με τις  παλ αποχρώσεις να πρωταγωνιστούν και να προσφέρονται για τους πιο feelgood συνδυασμούς. Οι άνετες γραμμές με casual chic χαρακτήρα, τα εντυπωσιακά floral μοτίβα, η διαχρονική αντίθεση άσπρου-μαύρου, οι βελουτέ υφές άριστης ποιότητας είναι μόνο μερικές από τις τάσεις που θα μας κρατήσουν την καλύτερη παρέα τη φετινή Άνοιξη.
Η mat, ως πιστή φίλη των real size fashionistas εδώ και 30 χρόνια, αντιλαμβάνεται καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες τους και έχει ετοιμάσει μία συλλογή που θα γεμίσει με αυθεντική ομορφιά τις στιγμές τους. Ανακαλύψτε την online στο shop.matfashion.com.
Επιπλέον, το πρωτοποριακό plus size brand ετοιμάζεται να εμπλουτίσει άμεσα το δίκτυο καταστημάτων του στην Ελλάδα και το εξωτερικό με 10 νέα σημεία!…Stay tuned!

Η Gingko Design ιδρύθηκε από τον Paul Sun και τη σύζυγό του Natalie Sun το 2011 στην Οξφόρδη της Αγγλίας, την ίδια χρονιά που παντρεύτηκαν.
Το όνομα του Gingko προήλθε από ένα δέντρο που ονομάζεται Gingko (ή Ginkgo). Είναι ένα από τα παλαιότερα, αν όχι το παλαιότερο δέντρο στον πλανήτη μας. Το δέντρο Gingko φαίνεται υπέροχο και όμορφο το φθινόπωρο, όταν όλα τα φύλλα γίνονται χρυσά και τα φύλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βότανα ή τσάι.
Αυτό είναι και το μότο της εταιρείας, συνδυασμός ομορφιάς και πρακτικότητας. Τα προϊόντα της Gingko Design μοναδικά, κορυφαίας ποιότητας και φιλικά προς το περιβάλλον κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, όπως μπαμπού και άλλα βιώσιμα ξύλα – και όχι πλαστικό.

Η εταιρεία αναπτύσσεται με γνώμονα το σχεδιασμό και τον άνθρωπο. Δημιουργεί προϊόντων υψηλής ποιότητας, κομψά και πρακτικά για δώρα σπιτιού, ενσωματώνοντας σε καθημερινά αντικείμενα τη σύγχρονη τεχνολογία.
Τα προϊόντα έχουν κερδίσει πολλά βραβεία σε όλο τον κόσμο, όπως το Red Dot Design Award, το German DesignAward, το Global Innovation Award, το Smart Design Award από την Ιαπωνία, το δώρο της χρονιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2018 έως το 2020, το δώρο του Έτος στην Ισπανία το 2019 και UK 2020 Έπιπλα βραβεία κ.λπ.
Η Gingko Design εστιάζει στον ξεχωριστό σχεδιασμό και την τελευταία τεχνολογία των προϊόντων της , έχοντας παράλληλα την βιωσιμότητα στον πυρήνα της. Η εταιρεία μας προσκαλεί να ξεφύγουμε από το βαρετό και να σχεδιάσουμε μια καλύτερη ζωή, δείχνοντας την αγάπη και τον σεβασμό μας απέναντι στον πλανήτη που μας φιλοξενεί.
Για περισσότερες πληροφορίες:  210 3247128,  sales@kontossi1935.gr

Με βαθύ σεβασμό στις ρίζες και την ιστορία του Ελληνικού πολιτισμού η CARLO DALI δημιούργησε μία συλλεκτική σειρά αρωμάτων και ρολογιών με υψηλές προδιαγραφές κατασκευής και τεχνολογία που συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας αλλά και της παράδοσης.
Με έμπνευση από άχρονες μνήμες, σύμβολα και μνημεία που αντιστέκονται στον ανηλεή χρόνο άφθαρτα έως σήμερα και αποτελούν ιερό διακύβευμα του αγώνα για την ελευθερία και την εθνική μας ταυτότητα, τα ρολόγια και τα αρώματα της σειράς GREECE 2021, σχεδιάστηκαν και κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.
Ήδη λάτρεις του Ελληνικού πολιτισμού και της CARLO DALI από όλον τον κόσμο, έχουν αγοράσει και λατρέψει τη σειρά GREECE 2021, φορούν περήφανα την κληρονομιά και τον μύθο της χώρας που δίνει πρώτη τα φώτα της στην ανθρωπότητα.

Η Liolios Printing Textiles είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1982. Από τότε μέχρι σήμερα η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της στον χώρο της εκτύπωσης υφασμάτων ,έχοντας κερδίσει επάξια την πρώτη θέση ανάμεσα στις επιχειρήσεις του είδος της.
Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες design και υπηρεσίες εκτύπωσης ειδικής παραγγελίας σε σχεδιαστές, εμπόρους υφασμάτων, καλλιτέχνες, κατασκευαστές και καταναλωτές στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Για τον Κώστα Μαρτάκη το σπίτι του είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός χώρος που χρειάζεται ξεχωριστή φροντίδα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής επιθυμεί η οικία του να αποπνέει μια αίσθηση οικειότητας και άνεσης. Για την διαμόρφωση ενός cozy χώρου φυσικά, και η παραμικρή λεπτομέρεια μετράει. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Κώστας Μαρτάκης επιλέγει αποκλειστικά την VarelasHomeDesign.
Με σταθερή πορεία 46 ετών, η εταιρεία VarelasHomeDesign ηγείται στον κλάδο των ειδών υγιεινής, πλακιδίων, ειδών μπάνιου και κουζίνας. Πρόκειται για μια άκρως επιτυχημένη επιχείρηση που αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το Graffito το πρώτο concept store της Αθήνας που έφερε τη φιλοσοφία του εξωτερικού, στον χώρο του shopping, στην πόλη μας, έχει ανοίξει τις πόρτες του αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση επαγγελματιών!
Κοσμοπολίτικο, μποέμ και εξωτικό ταυτόχρονα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις των ξεχωριστών αγορών. Στη Σόλωνος 34, στο Κολωνάκι συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται αρμονικά αντικείμενα από την προσωπική συλλογή του ιδιοκτήτη που αποπνέουν χαρακτήρα και στυλ, τέχνη και μόδα, interior design και καλό φαγητό. Σε αυτά τα 450 τ.μ πραγματοποιείται ένα ταξίδι σε ονειρικούς προορισμούς, δημιουργώντας την απόλυτη shopping εμπειρία.

Η εταιρία Natura Siberica βαδίζει μαζί με την φύση στην παρασκευή των καλλυντικών της. Η πρωτοποριακή επιχείρηση δημιούργησε πρώτη και συνεχίζει να δημιουργεί  βιολογικά καλλυντικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά από τη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή.
Στη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή υπάρχει μεγάλη και όμορφη παρθένα φύση με μοναδική χλωρίδα και πανίδα. Μέσα στην καθαρή φύση και τον καθαρό αέρα μακριά από την μόλυνση, από λιπάσματα και χημικά, φυτρώνουν ακόμα ελεύθερα και ευτυχώς σε αφθονία, άγρια φυτά και βότανα πλούσια σε πολύτιμα έλαια και βιταμίνες.
Όλη την αρμονία και την σοφία αυτής της φύσης η Natura Siberica την έχει περικλύσει σε κάθε ένα από τα ξεχωριστά προϊόντα της. Μάλιστα είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο που χρησιμοποιεί πιστοποιημένα βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων Σιβηρίας.
Η  Natura Siberica με την χρήση των ειδικών βοτάνων και των φυτών ανέπτυξε μια  μοναδική και αποτελεσματική σειρά  βιολογικών καλλυντικών τα οποία είναι πιστοποιημένα από την ICEA, τον  κορυφαίο οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων στην Ιταλία.

Το 2021, η φετινή χρονιά, είναι μια χρονιά ορόσημο για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες. Η συμπλήρωση των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση του 1821 μόνο δέος και σεβασμό μπορεί να προκαλέσει. Δυστυχώς, όμως η παρουσία της πανδημίας στην χώρα μας, δεν μας επιτρέπει να γιορτάσουμε και να υμνήσουμε την επέτειο αυτή με τον τρόπο που επιθυμούμε.
Ως την ελάχιστη δυνατή ένδειξη σεβασμού προς την πατρίδα μας και προς τους ήρωες του 1821, ο Αριστείδης Μίχας αποφάσισε να δημιουργήσει το πιο αυθεντικά ελληνικό γούρι του 2021.Ένα κόσμημα φόρο τιμής με το ιστορικής σημασίας σύμβολο, το τσαρούχι, να κλέβει τις εντυπώσεις.

error: Content is protected !!