ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Talk-of-the-town: : Η 6η φιλανθρωπική  δημοπρασία συλλεκτικών έργων τέχνης της Creaid!

Η Μαρίνα Βερνίκου ενώνει την τέχνη με την προσφορά στο συνάνθρωπο, μέσω άλλης μίας δημοπρασίας που διοργανώνει, για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού, για το αντικαρκινικό τμήμα του Νοσοκομείου  Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού!

Αν και τα εγκαίνια της έκθεσης «Art & Design» θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, η Πρόεδρος της Creaid, Μαρίνα Βερνίκου, ετοιμάζει αυτή τη φιλανθρωπική δημοπρασία από την εκπνοή της προηγούμενης χρονιάς. Ναι, είναι γεγονός πως τη βραδιά των εγκαινίων, η κοινωνική ελίτ θα δώσει το δυναμικό της παρών στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας. Όπως γεγονός είναι πως για άλλη μία φορά η αεικίνητη πρόεδρος του Μη-Κερδοσκοπικού Οργανισμού με στοχευμένη ανθρωπιστική αποστολή, που εξυπηρετείται μέσα από δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες, θα πετύχει να συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται η Creaid για τους στόχους της.

Η έκθεση περιλαμβάνει μία ευρεία συλλογή από 110 συλλεκτικά έργα τέχνης που δώρισαν στην Creaid καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έργα καλλιτεχνών όπως των Sophia Vari, George Zongolopoulos,Takashi Murakami, Costas Varotsos, Konstantin Kakanias, Sophia Kalogeropoulou και πολλών ακόμη σπουδαίων καλλιτεχνών θα συμπεριλαμβάνονται στην έκθεση και δημοπρασία.

Sophia Vari
“I Love Greece”

Η ηλεκτρονική δημοπρασία των εν λόγω έργων θα πραγματοποιηθεί 15-21 Απριλίου 2024, μέσω της ιστοσελίδας της Creaid. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν για την αγορά σημαντικού ιατρικού εξοπλισμού για το αντικαρκινικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού.

Η ενεργός συμμετοχή του κοινού είναι καθοριστικής σημασίας για την προσπάθεια της Creaid. Η τέχνη έχει τη δύναμη να ενώνει και όλοι μαζί θα συμβάλουμε ώστε να υλοποιηθεί και ο φετινός φιλανθρωπικός σκοπός.

Thanasis Lalas
Acrylic on canvas

Η έκθεση Art & Design φιλοδοξεί να  αποτελέσει ένα μείζον καλλιτεχνικό και κοινωνικό γεγονός που θα συγκεντρώσει πλήθος κόσμου και θα θέσει στο κέντρο συζήτησης ζητήματα που αφορούν τη σύγχρονη ελληνική και παγκόσμια τέχνη.

Stratis Tavlaridis
White shirt

Θα είναι ένα σημείο συνάντησης ανάμεσα σε ελληνικές και ξένες γκαλερί, πολιτιστικούς φορείς, επιμελητές, συλλέκτες έργων τέχνης από όλο τον κόσμο, κριτικούς τέχνης και το φιλότεχνο κοινό.

Emily Vafias
“Evil Eye”

Η έκθεση “Art & Design” θα παραμείνει  ανοιχτή για το κοινό μέχρι και τις 21 Απριλίου 2024.

Marina Vernicos
Seathrough


Donate and Support the Cause!

error: Content is protected !!