ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα Vivify στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!”

Τα Vivify διανύουν ήδη τον 5ο χρόνο λειτουργίας τους, γεγονός που εκτός από πρωτοποριακούς και μοντέρνους, μας δίνει αρκετή εμπειρία, ώστε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Επιστημονικής Αισθητικής, Ιατρικής Κοσμετολογίας και Αντιγήρανσης.

Στους ειδικά σχεδιασμένους prive χώρους μας, η εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα των Vivify παρέχει ολιστικές θεραπείες υψηλών προδιαγραφών, που βασίζονται σε σύγχρονες τεχνολογίες και σε καινοτόμες φόρμουλες καλλυντικών.

Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα που εφαρμόζουμε στα μέλη μας είναι εξατομικευμένα και σχεδιάζονται για να σας δώσουν τις απόλυτες λύσεις ομορφιάς για το σώμα, το πρόσωπο και την αποτρίχωση.

Σας προσκαλούμε στο δικό σας ταξίδι ομορφιάς σε ένα premium, luxury περιβάλλον, σε τέσσερα διαφορετικά σημεία στην Ελλάδα, στο Σύνταγμα , στη Γλυφάδα, στην Κηφισιά αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

Τα Vivify επιλέγουν τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής κοινωνικής σκηνής για τη δική τους εμπειρία ομορφιάς ! Όπως άλλωστε κι εγώ…

Τα Vivify θα είναι κοντά μας στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!” αυτό το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, να σας συστήσουν από κοντά τα premium Treatments τους, που απευθύνονται στο πιο απαιτητικό κοινό της πόλης, όλους εσάς…

error: Content is protected !!