ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα πιο μαγικά Χριστουγεννιάτικα πάρτι από την Aria!

Αποκλειστικά με την υπογραφή της Aria στο Παγωμένο Βασίλειο του Santa Claus Kingdom…

unnamed (9)
Στο μεγαλύτερο κλειστό Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Αθήνας, στο Santa Claus Kingdom στο M.E.C. Παιανίας, η Aria Fine Catering οργανώνει τη φιλοξενία χριστουγεννιάτικων εταιρικών εκδηλώσεων, παιδικών πάρτι γενεθλίων και ονομαστικών εορτών, για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να ζήσουν ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι μαζί με τους αγαπημένους τους!
Στο Παγωμένο Βασίλειο θα απολαύσουμε λαχταριστά Chicken Nuggets από το φούρνο της κυρίας Claus, Πατάτες Papa Noel με άρωμα μοσχοκάρυδο, νόστιμους Πιγκουίνους από mozzarella, Σοκολατοφραουλένιους Σκούφους του Άι Βασίλη, και τόσες άλλες υπέροχες χριστουγεννιάτικες γεύσεις.
Ας γιορτάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα με τον πιο διασκεδαστικό και νόστιμο τρόπο! Η Aria Fine Catering αναλαμβάνει να σας προσφέρει ένα μοναδικό εορταστικό μενού στον πιο μαγικό χώρο της πόλης, με μια προσφορά στα μέτρα σας. Σε εσάς μένει να φέρετε την καλή σας παρέα!

Το Santa Claus Kingdom λειτουργεί από τις 3 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου και θα είναι ανοιχτό καθημερινά, από τις 10:00 πμ μέχρι τις 10:00 μμ. Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με την Aria Fine Catering θα λαμβάνουν χώρα καθημερινά, κατά τις ώρες:
11:30 πμ – 2 μμ, 2:30 μμ – 5 μμ και 5:30 μμ – 9 μμ.

error: Content is protected !!