ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα Παιδιά της Πίνδου έχουν Τύχη Βουνό!

Η New Wrinkle, μία μη κερδοσκοπική εταιρεία που εστιάζει στην κοινωνική καινοτομία, σε συνεργασία με την APIVITA και τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Άγονη Γραμμή Γόνιμη, υποστηρίζουν έναν σημαντικό σκοπό· τα εκπαιδευτικά προγράμματα Οικολογικού Αλφαβητισμού για τα παιδιά και τους νέους της Πίνδου.
Η APIVITA πρωτοπορεί δημιουργώντας μια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος, την PINDOS WILD HERBS βασικά συστατικά τα βότανα της Πίνδου. Το σύνολο των κερδών από την πώληση των προϊόντων της σειράς θα χρηματοδοτήσει εκπαιδευτικά προγράμματα «οικολογικού αλφαβητισμού» σε σχολεία της περιοχής.

Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Στέφανος Νόλλας, Μαρία Χούκλη, Δάφνη Ζουμπουλάκη

Σε μία λαμπερή εκδήλωση – παρουσίαση, που πραγματοποιήθηκε την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, στη Βίλα Καζούλη με την ευγενική φιλοξενία του Πράσινου Ταμείου του ΥΠΕΝ, έγινε η επίσημη έναρξη του προγράμματος και η παρουσίαση των προϊόντων της σειράς, με σύνθημα το «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΗ ΒΟΥΝΟ».
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να παρουσιαστεί το πρόγραμμα και η δυναμική του, καθώς και να «συστηθεί» στο ευρύ κοινό, το οποίο για πρώτη φορά μπόρεσε να δει, να δοκιμάσει και να μυρίσει τα μοναδικά προϊόντα PINDOS WILD HERBS, που σχεδιάστηκαν ειδικά για τον σημαντικό αυτό σκοπό. Όλοι οι συντελεστές του προγράμματος ήταν εκεί, μίλησαν για τη συμμετοχή τους, το όραμά τους και την αξία των συνεργειών και συνεργασιών για μια ουσιαστική αλλαγή στην Ελλάδα σήμερα. Από το Φεστιβάλ της Βωβούσας, ο ιδρυτής του κ. Καμίλο Νόλλας, από τη New Wrinkle η αντιπρόεδρος του ΔΣ, κα Δάφνη Ζουμπουλάκη, από την Άγονη Γραμμή Γόνιμη, η διευθύντρια του εκπαιδευτικού προγράμματος κα Χαρά Μαραντίδου και από την APIVITA o κ. Θάνος Κουτσιανάς. Τις ομιλίες από την ομάδα των πρεσβευτών του PINDOS WILD HERBS άνοιξε η Τζένη Μπαλατσινού, δημοσιογράφος και επιχειρηματίας. Μαζί με την κα Μαρία Χούκλη, τον κ. Χρύσανθο Πανά, την κα Αλίκη Λαμπροπούλου, τον κ. Κώστα Βογιατζή είναι οι πρώτοι επώνυμοι πολίτες που έθεσαν τους εαυτούς τους στην «υπηρεσία» του εγχειρήματος!

Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Δάφνη Ζουμπουλάκη

Η Βίλα Καζούλη την βραδιά της παρουσίασης του Προγράμματος

Τζένη Μπαλατσινού

Γιώργος Πυρπασόπουλος

Σταθάκης Θάνος Κουτσιανάς Νίκος Κουτσιανάς

It’s good to know:
Στόχος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας New Wrinkle είναι να λειτουργεί ως καταλύτης για τη δημιουργία προγραμμάτων τα οποία προάγουν, σε διεθνές επίπεδο, νέες μορφές σχέσεων και συνεργασιών γύρω από την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την επιχειρηματικότητα.

error: Content is protected !!