ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Bergdorf Goodman καλωσορίζει τον Σπύρο Σούλη και η Νέα Υόρκη την Iktinos Marmaron!

Στην 5η λεωφόρο, το πιο διάσημο και exclusive κατάστημα της Νέας Υόρκης, το Bergdorf Goodman, πραγματοποίησε μια λαμπερή εκδήλωση για να εγκαινιάσει την έναρξη της συνεργασίας του με την IKTINOS MARMARON και τον Σπύρο Σούλη.
Η πολυτελής και exclusive σειρά μαρμάρινων αντικειμένων “IKTINOS MARMARON SPIROS SOULIS DESIGNS” που έχει σχεδιάσει ο γνωστός αρχιτέκτονας, διατίθεται πλέον προς πώληση στον 7ο όροφο του Bergdorf Goodman, γνωρίζοντας ήδη μεγάλη επιτυχία.

Spiros Soulis


Στον 7ο όροφο, που είχε διαμορφωθεί ειδικά για το event, ο Σπύρος Σούλης υποδέχθηκε τους διακεκριμένους καλεσμένους του ανάμεσα στους οποίους ήταν σημαντικοί εκπρόσωποι του διεθνούς design, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ομογενείς Έλληνες καθώς και λάτρεις των εκλεπτυσμένων αντικειμένων από όλο τον κόσμο. Οι καλεσμένοι του είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τη μοναδική συλλογή του με υψηλής αισθητικής αντικείμενα από μάρμαρο και να τον συγχαρούν για την έναρξη της σημαντικής αυτής συνεργασίας.
Τα αντικείμενα της συλλογής είναι κατασκευασμένα εξολοκλήρου στην Ελλάδα από την Iktinos Marmaron και σχεδιασμένα από τον Σπύρο Σούλη. Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι μοναδικό και αποτέλεσμα συνδυασμού άψογης δεξιοτεχνίας, διαχρονικού σχεδιασμού και μαρμάρων υψηλής ποιότητας. Μοναδικά, εντυπωσιακά κομμάτια από μάρμαρο “Azul Cielo” έχουν επιλεγεί προσεκτικά, ώστε τα πλούσια χρώματα από τις “φλέβες” του μαρμάρου να δημιουργούν μια μοναδική θέα στην “καρδιά” της πέτρας. Με τις υψηλές τεχνικές φινιρίσματος της Iktinos Marmaron, το μάρμαρο αποκτά τόσο ευχάριστη και απαλή υφή που θυμίζει δέρμα.

Sondra Hodes, Spiros Soulis, Andrew Mandell, Jennifer Long

Aamir Khandwala, Christina Z. Antonio

George Michailidis, Yanna Darilis

Spiros Soulis, Yanna Darilis, Georg Psipsikas

Alice Chin, Spiros Soulis

Anais Georgiadis, Spiros Soulis, Evee Georgiadis, Analisse Taft

Analisse Taft, Katharina Plath

Cristina-Z, Antonio Kevin Gray

Dan Parker, Spiros Soulis

Daniel Lombardi

Elizabeth von der Goltz, Spiros Soulis

Eve Krzyzanowski, Olivier Nourry,Carolina Von Humboldt

Evee Georgiadis, Anais Georgiadis, Spiros Soulis

Evee Georgiadis, Spiros Soulis, Analisse Taft

Jennifer Long, Spiros Soulis, Andrew Mandell

Lucinda Loya, Jessica Johnson

Panagiota Mendi

Peter Rosenthal, Amy Rosi

Sara Di Gangi, Kathryn Given

Sara Di Gangi

Sharon King Hoge, Sara Di Gangi.

Sondra Hodes, Spiros Soulis, Andrew Mandell, Jennifer Long

Spiros Soulis, Analisse Taft

Spiros Soulis, Katharina Plath

Spiros Soulis, Stratos Costalas

Spiros Soulis, Sylvia Kiouzellis, Yanna Darilis, George Psipsikas

Stephen Burks, Spiros Soulis

Wookie, Anais Georgiadis

‘’Είμαι ενθουσιασμένος που η συλλογή μου Iktinos Marmaron Spiros Soulis Designs είναι διαθέσιμη στο Bergdorf Goodman, ένα πολυκατάστημα ορόσημο της Νέας Υόρκης, γνωστό για το κορυφαίο στυλ και τη σύγχρονη πολυτέλεια. Πιστεύω στη δημιουργία διαχρονικών αντικειμένων με πηγή έμπνευσης τις διαχρονικές ελληνικές αξίες: μέτρο – λογική – απλότητα. Μέσα από τη συλλογή μου αντικατοπτρίζεται αβίαστα η επιβλητική ομορφιά του μαρμάρου, που μπορεί να αναδείξει κάθε κομψό σπίτι’’Σπύρος Σούλης, Αρχιτέκτων, Εμπνευστής της Iktinos Marmaron.

error: Content is protected !!