ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tα PC 365 στο The Pop Up Project “Spring Edition”!

Την πρώτη τους εμφάνιση στην ελληνική αγορά επέλεξαν να κάνουν στο Τhe Pop Up Project τα PC 365 pure care cosmetics.
PC 365 είναι μια νέα ελληνική σειρά καλλυντικών που δημιουργήθηκαν απο την φαρμακευτική εταιρεία orthomed/papamakarios, και  πρόκειται για μια σειρά απο αγνά, απλά και καθαρά καλλυντικά ιδανικά για όλες τις ηλικίες και χρήσιμα για όλες τις εποχές σε πολύ προσιτές τιμές.


Η σειρά αποτελείτε απο το blue serum, την dream cream κρέμα ημέρας, το Τake off! face wash, το Εveryday oil ξηρό λάδι, την Αloe you Vera much τζελ αλόης,το brow wow! τέλειο προιόν για φρύδια & βλεφαρίδες και σαπούνια element 1 απολέπισης & lifting για massage.


Τα παιχνιδιάρικα ονόματα και οι fun συσκευασίες δημιουργήθηκαν  απο την Πούκ -aka Wrap-. Για όσους δε γνωρίζουν την Πουκ -οι αναγνώστες αυτών των σελίδων την γνωρίζουν όλοι- σας συνιστώ να μπείτε εδώ, σε ένα μόνο αφιέρωμα από τα αναρίθμητα για την πολυτάλαντη φίλη μου, και θα καταλάβετε αμέσως γιατί την αγαπώ τόσο πολύ.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή PC 365, θα την βρείτε στο 10ο επετειακό The Pop Up Project “The Spring Edition”, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00’ το βράδυ, στο Fougaro/Athens14, 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Κ. Κηφισιά 14564 , ενώ αμέσβς μετά το The Pop up Project στο Fougaro, θα μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Μπείτε εδώ για να βρείτε το The Pop Up Project “Spring Edition” ακόμα πιο εύκολα!

error: Content is protected !!