Που είναι η Πουκ?

18/10/2018 • PEOPLE

Ok, για την super talented φίλη μου, σας έχω μιλήσει άπειρες φορές, ίσως όσες έχω συνεργαστεί και εγώ μαζί της για να διοργανώσουμε παρέα ένα event ή να παραγγείλω ένα δώρο. Άπειρες.
Καταρχήν, η Πουκ είναι φίλη μου. Και με αυτό το δεδομένο ως αφετηρία, συνεχίζουμε και οποιαδήποτε άλλη σχέση συνεργασίας. Όταν ανέλαβε το concept και την διακόσμηση του Baby Shower που έκανα εννιά μηνών έγκυος, στο King George. Όταν φιλοτέχνησε τις προσκλήσεις για την βάφτιση της κόρης μου, τις όλο χρώμα και φαντασία ετικέτες στα υπέροχα μπουκάλια των αντηλιακών, που προσκαλούσαν στο πάρτι στο Island, με αφορμή τις χαρές της Ελμίνας. Το δωμάτιο της. Πόσες λαμπάδες, (και άλλες τόσες!) πόσα Easter Eggs, μοναδικές καλαθούνες για Egg Hunting, πόσες Χριστουγεννιάτικες μπάλες, πόσα Μαρτάκια… Το καδράκι με τον Νικόλα και εμένα “Νύφη & Γαμπρό”, αλλά και τον τεραστίων διαστάσεων πίνακα με τους δυο μας και τη Ελμίνα στο καρότσι, που κυριαρχούσε σε έναν ολόκληρο τοίχο του δωματίου της. Το τριήμερο πάρτι των ένατων γενεθλίων της Ελμίνας στις Σπέτσες… Τα βραχιόλια και τα σουπλά και τα plexi glass rings με τον χάρτη των Σπετσών, σε καλοκαιρινό δείπνο, δίπλα στην πισίνα στο σπίτι μας στο νησί…
Άπειρες οι αναμνήσεις, όλο γλύκα οι στιγμές.

Ο πίνακας της Πουκ στο γραφείο μου, 12 χρόνια μετά…

Η Πουκ λοιπόν είναι πάντα εδώ. Σε χαρές και επιτυχίες, σε επετείους και σε θριάμβους. Και πλέον, μέσα από την νέα της συνεργασία με τον Γιώργο Ντάβλα, στο γραφείο Davlas & Partners -η απόλυτη (αλλά ευχάριστη) έκπληξη που μας υποδέχθηκε κατά την επιστροφή μας από τις θερινές διακοπές!- έχω την χαρά να μιλάμε ακόμα πιο συχνά. Καμιά δεκαριά φορές μέσα στην ημέρα. Στην πραγματικότητα, πιο συχνά μιλάω και ανταλλάσσω μηνυματάκια και mails με την Πουκ, παρά με την μητέρα μου.

Η Πουκ Σωτηρίου, αγκαλιά με τα καδράκια της, που έχουν αντιγραφεί όσο οι τσάντες Louis Vuitton!

Και επειδή, αυτή η συνεργασία με τον Γιώργο, τον έκανε τον θόρυβο της, και επειδή με ρωτάτε… Ναι, η Πουκ μετά από 25 (!) χρόνια, συνεχίζει ακάθεκτη και κάνει τα καδράκια -σήμα κατατεθέν- της. Μπορούμε να τα παραγγείλουμε κανονικά από το wrap.gr ή στο κινητό της (?6947602302) και το Πουκάκι τα παραδίδει στον χώρο μας, και πάντα σε ευφάνταστο και υπέρκομψο packaging. Συνεχίζει και αναλαμβάνει και τους μαγευτικούς γάμους στις αγαπημένες της Σπέτσες, όπως και παιδικά πάρτι, πάντα με συγκεκριμένο και πρωτότυπο concept!

Andreas & Lina Wedding Spetses by Pouc…

H φαντασία και το ταλέντο της Πουκ είναι τόσο μαγικά, όσο το όνομα της…

Το Πουκάκι έχει διακριθεί και για το εξαιρετικό decotation/ installation για τα πιο γνωστά clubs και καταστήματα όπως είναι το Lohan & AION, ενώ ποιος δεν έχει σταθεί στην Χριστουγεννιάτικη θεματική διακόσμηση του Malconis, στο Κολωνάκι… Ναι, είναι όλες δουλειές της Πουκ Σωτηρίου.

Τα κολιέ Μonogram Μadonnas δια χειρός Πουκ, με το μονόγραμμα μας, αγαπήθηκε φανατικά!

Η Πουκ είναι εδώ λοιπόν, πιο παρούσα από ποτέ, το γραφείο του Γιώργου Ντάβλα βρήκε τον καλύτερο συνεργάτη για να συντονίζει και να διοργανώνει όλα τα talk-of-the-town projects του, ενώ η ίδια, στην πιο δημιουργική της φάση ever, παραμένει ο άνθρωπος που θα δώσει χρώμα και ζωή, σε όλα όσα ονειρευτήκαμε για τις πιο όμορφες στιγμές μας!

PS. Right now, η Πουκ ετοιμάζει χιλιάδες … πεταλούδες, για να υποδεχθούμε μαζί τους τη νέα χρονιά! Stay tuned…❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons