ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα ονόματα των νικητριών του April Fools’ bouquet δια χειρός Antoinetta Koutsouradi!

Είναι το μπουκέτο του Απριλίου. Είναι η σύνθεση που αποτυπώνει μέσα από τα χρώματα και τα αρώματα της ολόκληρη την άνοιξη. Τη φρεσκάδα από τις κάλλες, το βιβούρνο, τα λουσίντουμ, τα garden & spray roses,γεμάτο από τη γιορτή του Απριλίου που δημιούργησε η Antoinetta Koutspuradi και -δικαίως- ονόμασε April Fools’ bouquet!
Την περασμένη εβδομάδα πέρασα από το instagramable ανθοπωλείο της αγαπημένης μου Αντουανέτας, και καθώς επέλεγε ένα ένα τα ολόφρεσκα λουλούδια για τη σύνθεση του μπουκέτου μου, μου πρότεινε να δημιουργήσει και από ένα April Fools’ bouquet για τρεις αναγνώστες του Fay’s Control.
Για να τους τις στείλει σήμερα και να μπει με τον ομορφότερο τρόπο αυτή η εβδομάδα, που συμπίπτει με την εβδομάδα του The Pop up Project.

To April Fools’ bouquet!

Οι τρεις νικήτριες που θα τους στείλει η Αντουανέτα Κουτσουράδη από ένα υπέροχο April Fools’ bouquet είναι:

1. Ioanna Mavridou με το mail imavridou@gmail.com
2. Stella με το mail sttsek@gmail.com
3. Amalia Kyrikou με το mail akyrikou@ote.gr

Συγχαρητήρια!!!!!
Η Αντουανέτα Κουτσουράδη θα σας στείλει σήμερα κιόλας e-mail, για να σας ζητήσει την διεύθυνση σας ώστε να σας στείλει το April Fools’ bouquet σας!

Όσοι θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας αλλά και τις υπόλοιπες υπέροχες συνθέσεις της Αντουανέτας για αυτή την άνοιξη, μπορείτε να έρθετε στο The Pop up Project {Exclusive}, που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′, στο εκπληκτικής αισθητικής Fondazione που στεγάζεται στη Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου, Λ. Κηφισίας 256 & Όθωνος, στη καρδιά της Κηφισιάς.

Καλή εβδομάδα! xxx

error: Content is protected !!