ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η χειροποίητη συλλογή My Precious Lace της Contessina στο The Pop up Project {Exclusive}!

“The statement earrings that are light as a feather” – Sunday Times U.K

Η πρωτότυπη συλλογή My Precious Lace αφορά τα exclusive χειροποίητα κοσμήματα πλεκτής δαντέλας από μεταξωτές και μεταλλικές κλωστές πλεγμένες με ημιπολύτιμες πέτρες σχεδιασμένα από την Κλάρα Πουλαντζά για το οικογενειακό brand Contessina, που ιδρύθηκε το 1958 στην Αθήνα και σήμερα εκπροσωπείται από την τρίτη γενιά της οικογένειας, την Άγκη και Κλάρα Πουλαντζά έχοντας πλέον έδρα στην Ελλάδα και το Λονδίνο.

H συλλογή “Πολύτιμη Δαντέλα” προέκυψε από την πολυετή εμπειρία της Κλάρας στο πλεκτό ένδυμα και αξεσουάρ, την μεγάλη αγάπη της για τον περίτεχνο, ρομαντικό και θηλυκό χαρακτήρα της δαντέλας και για την εκτίμηση της στις ποιοτικές παραδοσιακές χειροποίητες τεχνικές.
Οι Καλές Τέχνες και η ομορφιά της φύσης είναι οι πιο σημαντικές πηγές έμπνευσής της ενώ μέσα από όλες τις συλλογές φροντίζει να υποστηρίζει την βιώσιμη μόδα.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η σειρά Vintage Paris για την οποία έχει αξιοποιήσει αυθεντικές΄70’s γαλλικές μεταξωτές κλωστές που εκείνη την δεκαετία χρησιμοποιούσαν για να ράψουν τα ρούχα του Christian Dior στο Contessina Atelier στην Αθήνα.

Κάθε ζευγάρι σκουλαρίκια, κάθε κολιέ, τσόκερ, βραχιόλι η δαχτυλίδι είναι πλεγμένα δαντέλα στο χέρι με τις καλύτερες μεταξωτές, μεταλλικές χρωματιστές κλωστές και ημιπολύτιμες πέτρες σε μελετημένα σχέδια και όμορφα χρώματα για να δημιουργηθεί μια σύγχρονη, πρωτότυπη, εκλεπτυσμένη και καλοφόρετη συλλογή κοσμημάτων για όλες τις ηλικίες. Η συλλογή πωλείται με πολύ επιτυχία σε επιλεγμένα σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή θα τη βρείτε στο The Pop up Project {Exclusive}, που θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′, στο εκπληκτικής αισθητικής Fondazione που στεγάζεται στη Βιβλιοθήκη Ίδρυμα Σ. Λοβέρδου, Λ. Κηφισίας 256 & Όθωνος, στη καρδιά της Κηφισιάς.

error: Content is protected !!