ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα μεθυστικά αρώματα της Belforte στο The Pop Up Project Store!

Παθιασμένοι με τη δουλειά μας, στην ομάδα της BELFORTE, ψάχνουμε για την τελειότητα και την αρμονία σε ό,τι κάνουμε. Η Belforte Fragranze Italiane είναι μια εταιρία του San Mauro Pascoli που κρύβει από πίσω της μια μεγάλη ιστορία πάθους, πολιτισμού και έρευνας. Η μεγάλη αγάπη για την ομορφιά και την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε είναι οι βασικοί παράγοντες που καταξιώνουν την εταιρία στο χώρο της υψηλής ποιότητας αρωματοποιίας παγκοσμίως.

Το προσωπικό της Belforte’s αποτελείται από νέους μέχρι 35 ετών που τους ενώνει η ίδια επιθυμία να προωθήσουν τις αξίες και την υψηλή ποιότητα της αρωματοποιίας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Η μεγάλη αγάπη για την υψηλή ποιότητα των αρωμάτων -ιδίως εκείνων που απαιτούν την αριστεία/excellence- είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες της επιτυχίας της BELFORTE. Είμαστε ένα γρουπ από δυναμικούς επιχειρηματίες που δουλεύουν με πάθος, ενδυναμώνοντας με την παρουσία μας τη διεθνή αγορά μέσα από μία δυναμική που πηγάζει από τισς αξίες και τη μεγάλη μας ιστορία. Η BELFORTE με τα προϊόντα της επικεντρώνεται στο πάθος της για τους ανθρώπους, τις συνήθειές τους και την επιθυμία τους για το ωραίο. Όλα τα αρώματα της BELFORTE είναι απόλυτα φυσικά, έχουν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα παραγωγής σε σχέση με τις απαιτούμενες προδιαγραφές παγκοσμίως και εκπροσωπούν τις αξίες μας για την προστασία στο περιβάλλον, στην ανθρώπινη διάσταση και την ομορφιά της.

Με μεγάλη μας χαρά, σας προσκαλούμε όλους στο The Pop Up Project Store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, από τις 20 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου, να σας ξεναγήσουμε από κοντά στον μεθυστικό κόσμο των αρωμάτων μας!
Join us…

error: Content is protected !!