ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Anapnoe: Από το Fashion Week του Παρισιού στο The Pop Up Project Store!

Η anapnoe, μία πλέον από τις γνωστές εταιρείες στον χώρο του κοσμήματος σας μυεί φέτος σε νέες προτάσεις που παρουσίασε στο fashion week fall – winter 2017-18 στο Παρίσι.
Έχοντας ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις στο εξωτερικό, παρουσιάζει και στην Ελλάδα την συλλογή με τα γεωμετρικά σχέδια καθώς και λουκέτα με τα κλειδιά. Βέβαια οι συλλογές επεκτείνονται και σε πιο απλά καθημερινά σχέδια από ασήμι και ημιπολύτιμες πέτρες που αναδεικνύουν το σωστό στυλ και παρουσιάζουν τις τάσεις που υποτάσσει η μόδα.


Οι συλλογές της anapnoe αποτελούνται από δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια, εντυπωσιάζουν με μία απαράμιλλη ποικιλία χρωμάτων που εμπνέει συνδυασμούς και δίνει μία νέα πνοή στις εμφανίσεις κάθε γυναίκας. Οι συνδυασμοί πράσινο με μαύρο, κόκκινο με πέρλες, μπλε με αιματίτη, χρυσό, λευκόχρυσος και ροζ χρυσός. Τα κοσμήματα anapnoe διαφέρουν για την ποιότητα τους η οποία είναι σε πολύ υψηλά στάνταρ καθώς επίσης και για το μοντέρνο και πρωτοποριακό σχεδιασμό τους.


Φέτος για πρώτη φορά η Anapnoe θα παρουσιάσει στο The Pop Up Project Store τις κασμιρένιες πασμίνες στην τιμή των 50€ οι οποίες από τότε που τις είδαμε για πρώτη φορά στο Fay’s Control, έγιναν ανάρπαστες.


Η Anapnoe σας προσκαλεί στο The Pop Up Project Store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, από τις 20 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου, να σας ξεναγήσει από κοντά σε όλες τις talk-of-the-town συλλογές της, και φυσικά στα μοναδικά χειροποίητα γούρια της.

Join us! 

error: Content is protected !!