ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα κοσμήματα της Κατερίνας Ψωμά στο The Pop Up Project "Twinkle"!

Η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων, Κατερίνα Ψωμά, δημιούργησε την πρώτη της συλλογή το 2000 αφήνοντας πίσω της το διδακτορικό της στην Ιστορία της Τέχνης. Έχοντας ζήσει στην Αθήνα, την Ρώμη και το Λονδίνο, η δημιουργός πάντα αγαπούσε να συλλέγει πέτρες και κοσμήματα από διάφορες γωνιές του κόσμου. Η αγάπη της για την τέχνη και οι σπουδές της την όπλισαν με ένα πολύ ιδιαίτερο μάτι πάνω στην αισθητική και την μόδα. Το 2005 την ανακάλυψε η Anna Orsini και την κάλεσε στο Λονδίνο. Από τότε δίνει τις συλλογές της σε διάφορα σημεία του πλανήτη και στις καλύτερες μπουτίκ διεθνώς όπως Luisa Via Roma (Florence) Banner (Milan) Sauce (Dubai) και άλλα πολλά. Τα τελευταία χρόνια δείχνει τις συλλογές της στο Παρίσι.

ok ESE1724

Τα κοσμήματα της είναι ιδιαίτερα, εντυπωσιακά και κομψά. Βρίσκοντας υλικά σπάνια όπως παλιά εθνικ φυλαχτά, πολύχρωμες ρητίνες και trade beads που συνδυάζει με ημιπολύτιμες πέτρες όπως ζαντ, αμέθυστους, κοράλια και άλλα, η Κατερίνα πάντα σχεδιάζει πολύχρωμα ογκώδη κολιέ και υπέροχα μεγάλα σκουλαρίκια.

ok FWE1745

Η συλλογή της για F/W 1617 “This is my Kingdom”, εμπνέεται από το εικαστικό κίνημα Memphis και τον κόσμο των παραμυθιών. Πολύχρωμες ρητίνες και η ποπ αισθαντική αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της συλλογής.

 

ok FWB1753

Ολοκληρωμένη την Συλλογή κοσμημάτων της Κατερίνας Ψωμά μπορείτε να βρείτε στο The Pop Up Project “twinkle”, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας!

Spread the news!

error: Content is protected !!