ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι Συλλογές της Αλεξάνδρας Κούμπα στο The Pop Up Project "Twinkle"!

Οι διαχρονικές συλλογές της Αλεξάνδρας Κούμπα, όπως  είναι η «Lace» και «Wishbone» συνεχίζουν δυναμικά παρουσιάζοντας καινούργια και ανανεωμένα στοιχεία και σχέδια.  Παράλληλα, στοιχεία της φύσης όπως σπόροι και φύλλα φτέρης εμπλουτίζουν την κλασική σειρά «Botanica». Η ολοκαίνουργια και φρέσκια συλλογή ονομαζόμενη «Triangle Lace» περιλαμβάνει γεωμετρικά σχήματα art deco που διακοσμούν εξολοκλήρου την συλλογή ξεχωρίζοντας από οποιανδήποτε προηγούμενη.

ko2

ko1

ko3
Η συλλογή από χειροποίητες  τσάντες  φτιαγμένες στην Ελλάδα, είναι διακοσμημένες με κοσμήματα όπως σπόροι και κοράλλια.

ko7

Τσάντες με πλεκτές μεγάλες αλυσίδες που φοριούνται ως cross body, συνδυάζονται υπέροχα σε κάθε περίσταση της ημέρας και σε ένα απογευματινό aperitivo. Για τις ξεχωριστές βραδινές εξόδους η Αλεξάνδρα δημιούργησε minaudiere clutches με ύφος vintage που θα κάνει κάθε γυναίκα να ξεχωρίζει.

clutch long CRICKETS -emerald greenseaweed clutch gold blackEAST WEST Clutch coral jpg
Τα κοσμήματα της Αλεξάνδρας Κούμπα παρουσιάζονται στο αγαπημένο πολυκατάστημα Bloomindale’s στο LA και New York, και κάποιες τσάντες της στο Anthropology.

ko5

ko8

ko6

ko11

Για τις ελληνίδες fashionistas μπορείτε να βρείτε τις συλλογές σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα, και φυσικά online στο www.alexandrakoumba.com

ko9

Ολοκληρωμένες τις Συλλογές της Αλεξάνδρας Κούμπα μπορείτε να τις βρείτε στο The Pop Up Project “Twinkle”, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Spread the news! 

error: Content is protected !!