ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα κοσμήματα της Christiana Kafa στο The Pop Up Project, στο Μουσείο Γουλανδρή!

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας συλλογής κοσμημάτων για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 αλλά και του νέου on line shop www.christianakafa.com, η σχεδιάστρια Christiana Kafa θα λάβει μέρος στο The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Ιουνίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στο απόλυτα καλοκαιρινό διήμερο shopping event!

Oι ευφάνταστες δημιουργίες της Christiana Kafa είναι φτιαγμένες από χρυσό 14κ και ασήμι, σκέτες ή συνδυασμένες με λαμπερούς πολύτιμους λίθους και είναι σίγουρο πως θα ενθουσιάσουν γυναίκες και άντρες, τόσο για την αισθητική όσο και για την προσιτή τιμή τους, που τις καθιστά ιδανική πρόταση για τις Καλοκαιρινές εξορμήσεις.

Σε ό,τι αφορά τη νέα συλλογή, πρωταγωνιστές παραμένουν τα δυναμικά δαχτυλίδια και βραχιόλια σε κλασικό-μοντέρνο ύφος, συνδυασμένα με εντυπωσιακές πέτρες σε ποικίλες αποχρώσεις, σύμφωνες με τις επιταγές της μόδας. Πάντα με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την ποιότητα, που χαρακτηρίζει κάθε δημιουργία της Christiana Kafa, τα νέα σχέδια αποτελούν μια εναλλακτική πρόταση για τις γυναίκες που επιθυμούν μοντέρνα, ξεχωριστά κοσμήματα σε προσιτές τιμές, τα οποία αναδεικνύουν το προσωπικό τους στυλ σε κάθε περίσταση.

 

Oλοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο μεγάλο καλοκαιρινό The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, Λεβίδου 13, Κηφισιά!


Spread the news & Join us xxx

error: Content is protected !!