ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

H MagdaleneD. στο The Pop Up Project στις 7&8 Ιουνίου, στο Μουσείο Γουλανδρή!

Φόρεσα το μαντό της πριν λίγες ημέρες και δέχθηκα δεκάδες μηνύματα για το ποιος είναι ο σχεδιαστής του και που μπορείτε να το βρείτε! Λοιπόν, η σχεδιάστρια είναι η MagdaleneD. και φυσικά μπορείτε να το βρείτε στο The Pop Up Project, αυτή την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

“Μόλις έγραψα όλα όσα είχα να γράψω για το Fay’s Control, είμαι ακόμα στο γραφείο μου, σε μισή ώρα πρέπει να είμαι σε δείπνο στο Giacomo, ανεβάζω φωτογραφία, το ξέρω θα με ρωτήσετε, το μαντό μου είναι δια χειρός MagdaleneD. τα σκουλαρίκια μου TreasureBox by Anitta, και τα δύο μπορείτε να τα βρείτε στο The Pop Up Project! Έτσι γρήγορα και απλά συνενοούμαστε εμείς…” ανέβασα στο Instagram μου…

Love it!!!

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το γιορτάζουμε φορώντας την καλοκαιρινή συλλογή MagdaleneD.!

Αέρινα φορέματα με υπέροχα prints και λεπτομέρειες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Καφτάνια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ και να τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Κόκκινο πολύχρωμο καφτάνι ένα από τα πιο αγαπημένα μου της συλλογής

Και φυσικά τα υπέροχα καλοκαιρινά μαντό που τόσο αγαπάει η σχεδιάστρια.

Άσπρο-μαύρο φόρεμα για καλοκαιρινά κοκτέιλ

Την συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο e- Atelier www.MagdaleneD.com όπου μπορείτε να παραγγείλετε διαδυκτιακά και στις διαστάσεις σας τις δημιουργίες MagdaleneD, ενώ ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο μεγάλο καλοκαιρινό The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 & το Σάββατο 8 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, Λεβίδου 13, Κηφισιά!
Spread the news & Join us xxx

error: Content is protected !!