ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα κεριά “Flamolfactif” είναι ένας φόρος τιμής στην Ελλάδα!

Θυμίζοντας ελληνικό τοπίο, η νέα αρωματική συλλογή κεριών “Flamolfactif” είναι ένας φόρος τιμής στην Ελλάδα, τόπου του φωτός και των αναμνήσεων για την ιδρύτρια, Daphne David. Ανυπομονώντας να δημιουργήσει όμορφα και διακοσμητικά αντικείμενα που μυρίζουν όμορφα, η Δάφνη συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με μια διάσημη κεραμίστρια, αυτή τη φορά Αμερικανίδα, εγκατεστημένη στην Ελλάδα, με την οποία ένιωθε μια ισχυρή σχέση. Το αμερικάνικο ταλέντο του κεραμιστή σε συνδυασμό με την ομορφιά της αιγαιοπελαγίτικης ζωής μίλησε για τις ρίζες και τις εμπειρίες της Δάφνης, που είναι ελβετικές, ελληνικές και αμερικανικές.

Η συλλογή αρωματικών κεριών “Flamolfactif” αποτελείται από τρία μεγέθη –180g, 350g και 510g– και τρία διαφορετικά αρώματα: Cozyora, Oliaros και Sikora. Όλα τα αρώματα προορίζονται για χρήση όλο το χρόνο, ωστόσο το Cozyora και το Oliaros φέρνουν μια φιλόξενη ζεστασιά χάρη στις νότες που περιβάλλουν, και κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο. Το Sikora αναμένεται να λανσαριστεί τον Ιούνιο του 2023, για τον εορτασμό του θερινού ηλιοστασίου.

Όλα τα κεριά του brand είναι χειροποίητα. Το κερί είναι φυτικής προέλευσης και 100% φυσικό. Το φυτίλι είναι 100% καθαρό βαμβάκι. Το Studiolfactif χρησιμοποιεί τα καλύτερα συστατικά στα αρώματά του. Τα κεραμικά δημιουργούνται από ταλαντούχους καλλιτέχνες, για να επαναχρησιμοποιηθούν και να αγαπηθούν ξανά και ξανά. Όλες οι συσκευασίες είναι κατασκευασμένες από χαρτί πιστοποιημένο με FSC, χωρίς οξύ και θείο, μέρος της Eco Packaging Alliance που συμβάλλει στην παγκόσμια αναδάσωση.


It’s good to know: Η Daphne David, είναι η ιδρύτρια και δημιουργική διευθύντρια πίσω από το brand. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ελβετία με ελληνική καταγωγή, το οσφρητικό ταξίδι της Δάφνης ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη, όπου σπούδασε και εργάστηκε για μερικές από τις 500 κορυφαίες εταιρείες. Εκτός από την υλοποίηση ενός ονείρου ζωής, η κυκλοφορία της σειράς προϊόντων Studiolactif είναι ένας τρόπος να κάνει τις δημιουργίες της γνωστές σε ένα ευρύτερο κοινό, πέρα ​​από το πλαίσιο των έργων της για τη δημιουργία οσφρητικών υπογραφών για τους πελάτες.

error: Content is protected !!