ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Κατασκευές από χαρτόνι που εξάπτουν την φαντασία μικρών και μεγάλων!

Το Studio ROOF ξεκίνησε από μία απλή παρατήρηση, την δημιουργική και πολύχρωμη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στους μεγάλους και τα παιδιά. Αυτή ήταν άλλωστε και η επιβεβαίωση της πεποίθησής τους, ότι η φαντασία και το παιχνίδι δεν συνδέονται μόνο με την παιδική ηλικία, αλλά είναι ένα βασικό στοιχείο που διαπερνά κάθε πτυχή της ζωής σε όλες τις ηλικίες.

Αφετηρία για αυτό το ταξίδι είναι το χαρτί, ένα υλικό με άπειρες δυνατότητες. Μέσα από το φίλτρο της φαντασίας, ένας κόσμος ξεδιπλώνεται στα προϊόντα από χαρτόνι όπως μάσκες, πουλιά, έντομα, πόλεις, θαλάσσια ζώα, γήινα πλάσματα και πολλά άλλα μαγικά, τα οποία μας διηγούνται ιστορίες για την ομορφιά που βρίσκεται στη φύση, τη φαντασία, την τέχνη και τους ανθρώπους.

Δεδομένου ότι η φύση παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στην ιστορία και την καθημερινότητά μας, τα προϊόντα κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο χαρτόνι και χρωματίζονται με μελάνια φυτικής προέλευσης. Αυτός είναι ο τρόπος τους για να συνεισφέρουμε όλοι στο περιβάλλον.

Στόχος του Studio ROOF είναι να προσφέρει δημιουργικά και κομψά έργα τέχνης που κατασκευάζονται με ευκολία τόσο από μικρούς αλλά και μεγάλους, τα οποία δίνουν σε κάθε χώρο που διακοσμούν χρώμα και παιχνιδιάρικο στυλ με σύμμαχο την απεριόριστη φαντασία.

error: Content is protected !!