ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα Fashion 4 baptism στο The Pop Up Project II!

Ρομαντισμός, άνεση, κομψότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια: αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των συλλογών που φέρουν την υπογραφή της σχεδιάστριας Μαριάννας Σταμπουλόγλου. Βαπτιστικά ρούχα και ρούχα για ειδικές περιστάσεις σε άνετες και ευκολοφόρετες γραμμές για παιδάκια από 0 έως 5 ετών. Ρούχα που ράβονται κατά παραγγελία και προσαρμόζονται σε κάθε παιδάκι σε υφάσματα και σχέδια που θα επιλέξετε μαζί με τη σχεδιάστρια.

ok 3240_crop

ok 3252_crop

Από φέτος ξεκινάνε και δυο νέες σειρές ρούχων. H ready to wear, για να φέρουμε την κομψότητα στα απλά καθημερινά ρούχα, σε καλύτερες τιμές. Η σειρά beachwear με μαγιώ και άνετα ρούχα για να ξεχωρίζετε και στην παραλία.

ok 3265_crop

ok 3309_crop

ok 3363_crop

Η Μαριάννα Σταμπουλόγλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κηφισιά. Σπούδασε σχέδιο μόδας (BAHONS), ενδυματολογία και σκηνογραφία θεάτρου (MATP) στο Ηνωμένο Βασίλειο και το 2009 ξεκίνησε στην Ελλάδα τη δική της επιχείρηση βαπτιστικών ρούχων με στόχο να φέρει στο χώρο μια πνοή ανανέωσης.

ok 3374_crop

Ολοκληρωμένη την Συλλογή της Μαριάννας Σταμπουλόγλου μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project II “Me geia!”, το Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

error: Content is protected !!