ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Beelights: Τις ομορφότερες γιρλάντες με φωτάκια, θα τις βρείτε στο The Pop Up Project II !

Το 2012, ο Δημήτρης και η Αλέξια έφεραν στον κόσμο το τέταρτο μέλος της οικογένειας τους και μαζί γεννήθηκε και η ιδέα των Beelights. Με εμμονή στην λεπτομέρεια, είχαν δημιουργήσει ένα πανέμορφο δωμάτιο για το μικρό τους κοριτσάκι αλλά κάτι έλλειπε… Χρειαζόντουσαν φωτάκια για απαλό φωτισμό χωρίς να ενοχλούν το μωράκι και μια επιπλέον πινελιά ζεστασιάς και θαλπωρής. Όσο κι αν έψαξαν στην αγορά δεν βρήκαν κάτι που να τους καλύπτει αφού υπήρχαν μόνο κάποια αδιάφορα τυποποιημένα φωτάκια.
Έτσι ξεκίνησε η ιδέα των beelights.

bedroom 3
To concept απλό: δημιούργησε τα δικά σου φωτάκια επιλέγοντας το μέγεθος του καλωδίου που θέλεις και τις χρωματιστές χειροποίητες μπαλίτσες από βαμβακερό νήμα.
Με 35 χρωματικές επιλογές το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο…

bedroom 7
Οι ιδέες με beelights δεν σταματούν βέβαια στα παιδικά δωμάτια. Με την φαντασία ελεύθερη, η διακόσμηση με φωτάκια δημιουργεί μοναδικά αποτελέσματα σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τι κάνει τα beelights τόσο διαφορετικά από τα άλλα φωτάκια της αγοράς;
Στα beelights πρώτη προτεραιότητα είναι η άριστη ποιότητα και η ασφάλεια. Οι μπαλίτσες είναι χειροποίητες 100% από βαμβακερό νήμα και όχι νάιλον.
Τα καλώδια είναι από διάφανο λάστιχο και όχι πλαστικό για απεριόριστη αντοχή και διαθέτουν διακόπτη on/off. Τα λαμπάκια με διπλή ασφάλεια ώστε αν καεί κάποιο να μην σβήσει όλη η γιρλάντα και διαθέτουν ανταλλακτικά. Φυσικά τα καλώδια έχουν όλες τις πιστοποιήσεις ασφαλείας που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

ceiling 3
Και το πιο σημαντικό: Τα beelights προέρχονται από μια μικρή ομάδα ατόμων που εργάζονται με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους. Τα φωτάκια δεν είναι απλά ένα ακόμα προϊόν που εμπορεύονται, αλλά ένα μικρό στολίδι που κάποιος θα βάλει στο σπίτι του, στο δωμάτιο του παιδιού του, στο χώρο που ζει καθημερινά και θα του αλλάξει την διάθεση. Γι’ αυτό θέλουν να είναι 100% ικανοποιημένος από την αγορά του!

ludder

Tα beelights θα τα βρείτε στο The Pop Up Project II “Me geia!”, το Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

error: Content is protected !!