ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τα design objects Rotate, στο The Pop Up Project II!

“Δημιουργικότητα” είναι η δύναμη της σύνδεσης των φαινομενικά ασύνδετων πραγμάτων.

To brand ROTATE, έκανε το 2015 τα πρώτα του βήματα στην Ελληνική αγορά με μια σειρά από μοναδικά σχεδιασμένα design objects για την καθημερινότητα μας στο σπίτι, στο μπάνιο, το υπνοδωμάτιο αλλά και το γραφείο.

Tην δεύτερη χρονιά της η ROTATE έχει θέσει ως στόχο να πατήσει στις γερές βάσεις που έχει χτίσει μέχρι στιγμής με σκοπό να διευρύνει το φάσμα των αντικειμένων που δημιουργεί, να εμπλουτίσει την συλλογή της και τις συνεργασίες της. Φέτος έχει δοθεί πολύ προσοχή στο ύφασμα, ετσι πλέον τα αγαπημένα μας περίπλοκα μοτίβα και οι αφηρημένες γραμμές της ROTATE θα βρίσκονται πάνω σε εσάρπες, μαξιλάρια και πετσέτες.

ROTATE_1ok

ROTATE σημαίνει περιστροφή, η αλλιώς για εμάς, η ικανότητα του να «δεις» τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Εκεί βρίσκεται το μυστικό της δημιουργικής ομάδας πίσω από το brand.  Οι Ειρήνη Βεργίτση, Αλέξανδρος Στάικος και Ειρήνη Καλογιαννίδη με την εμπειρία τους στον χώρο της Τέχνης και των Υφασμάτων, δίνουν νέα πνοή στα απλά αντικείμενα.

Η ROTATE έχει σκοπό να συνεχίσει να φέρνει την Τέχνη στην καθημερινότητά μας αλλά κυρίως να την αναδείξει μέσα από την απλότητα του στυλ!

ROTATE – an inspired 360o lifestyle statement

ROTATE – an inspired 360o lifestyle statement

ROTATE μπορείτε να τα βρείτε στον χώρο τους: Ομήρου 14, Ν. Ψυχικό, τηλ. 210-8136319, στο site τους και στην σελίδα τους στο facebook, ενώ ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project II “Me geia!”, αυτό το Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

error: Content is protected !!