ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Neomist® THE MOTHER OF SKIN® Cream-Serum: Το πρώτο καλλυντικό που συνδυάζει serum & κρέμα μαζί!

Η πιο πλούσια αίσθηση για την πιο πολύτιμη επιδερμίδα!

Η πολύτιµη τεχνογνωσία από τους Οίκους καλλυντικών του Παρισιού και οι νέες τάσεις της κοσµετολογίας, προσφέρουν ένα µοναδικό προϊόν για τους λάτρεις της περιποίησης υψηλού επιπέδου...

Η πολύτιµη τεχνογνωσία από τους Οίκους καλλυντικών του Παρισιού και οι νέες τάσεις της κοσµετολογίας, προσφέρουν ένα µοναδικό προϊόν για τους λάτρεις της περιποίησης υψηλού επιπέδου…

Απολαύστε σε αποκλειστικότητα την παγκόσμια καινοτομία στην περιποίηση προσώπου και καλύψτε όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας σας με μία μόνο κίνηση!

Το πρώτο καλλυντικό που συνδυάζει serum και κρέμα σε spray μαζί. Όλη η καλλυντική φροντίδα που χρειάζεστε σε ένα μόνο spray!

Αποκτήστε το ​ολόλευκο μπουκάλι του Neomist®, που "αγκαλιάζει" το πρώτο προϊόν που συνδυάζει κρέμα και serum μαζί, σε ένα μόνο spray!

Αποκτήστε το ​ολόλευκο μπουκάλι του Neomist®, που “αγκαλιάζει” το πρώτο προϊόν που συνδυάζει κρέμα και serum μαζί, σε ένα μόνο spray!

Το ολόλευκο μπουκάλι του Neomist®  “αγκαλιάζει” το πρώτο προϊόν που συνδυάζει κρέμα και serum μαζί! Εντατική ενυδάτωση και ενεργοποίηση παραγωγής Υαλουρονικού οξέος, προστασία της επιδερμίδας από εξωγενείς παράγοντες, κυτταρική αναγέννηση, λείανση ρυτίδων, φροντίδα για τα μάτια και τα χείλη.

H Neomist® εισάγει μία νέα γενιά καλλυντικών, αξιοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία παρασκευής WPE® (water plant emulsion) και την πρωτοποριακή Τεχνολογία Διάχυσης (Ultradrops®) μέσα στο ολόλευκο μπουκάλι του Neomist®! Συνολική αντιγήρανση με μία κίνηση!

H Neomist® εισάγει μία νέα γενιά καλλυντικών, αξιοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία παρασκευής WPE® (water plant emulsion) και την πρωτοποριακή Τεχνολογία Διάχυσης (Ultradrops®) μέσα στο ολόλευκο μπουκάλι του Neomist®! Συνολική αντιγήρανση με μία κίνηση!

Η πολύτιμη τεχνογνωσία από τους Οίκους καλλυντικών του Παρισιού και οι νέες τάσεις της κοσμετολογίας, προσφέρουν ένα μοναδικό προϊόν για τους λάτρεις της περιποίησης υψηλού επιπέδου.

Συνολική αντιγήρανση με μία κίνηση!

Εσείς το δοκιμάσατε;

To Neomist® αποτελεί την πρώτη κρέμα-serum 2 σε 1 και μία από τις πιο πρωτοποριακές φόρμουλες περιποίησης προσώπου παγκοσμίως.

Αξιοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία παρασκευής WPE® (water plant emulsion) και την πρωτοποριακή Τεχνολογία Διάχυσης (Ultradrops®) προσφέρει συνολική φροντίδα αντιγήρανσης, σε 1 μόνο spray!

ok NEOMIST COFFRET

Καλλυντική υπεροχή σε ένα μοναδικό προϊόν που συνδυάζει ομορφιά, απόλαυση και well-being, στην απόλυτη back-to-basics καλλυντική φόρμουλα.

4 Δράσεις:
Εντατική ενυδάτωση και ενεργοποίηση παραγωγής Υαλουρονικού οξέος.
Προστασία της επιδερμίδας από εξωγενείς παράγοντες
Κυτταρική αναγέννηση
Λείανση ρυτίδων
Συνολική αντιγήρανση με μία κίνηση!

Watch the video

Τα Neomist στα Selfridge's

Τα Neomist στα Selfridge’s

Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας στο 210 6020011 και ελάτε να τα γνωρίσετε από κοντά στο The Pop Up Project II “Me geia!”, αυτό το Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας
error: Content is protected !!