ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συνέβη στη Μύκονο: HUBLOT loves Mykonos!!!!

Από το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Μικρής Βενετίας ως τις αξέχαστες παραλίες της Μυκόνου με τα καταγάλανα νερά και το χρυσαφένιο χάδι του ήλιου. Κι απ’ τις βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια ως την καθηλωτική θέα από τους Μύλους. Παντού η Μύκονος, ένας ονειρεμένος προορισμός, σε πλήρη αρμονία της φύσης με την αισθητική και την πολυτέλεια.

Χρήστος Μάστορας (lead singer του συγκροτήματος «Melisses»), Κωνσταντίνος Κουκάς (Δήμαρχος Μυκόνου), Ricardo Guadalupe (CEO of Hublot), Lior Suchard (mentalist – “friend of HUBLOT”), Γιάννης Γκόφας, Κωνσταντίνος Ζέρβας (Δήμαρχος Θεσσαλονίκης)

Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, στην καρδιά της κοσμικής ζωής της Μυκόνου, γεννήθηκε η δεύτερη Mono-brand HUBLOT boutique στην Ελλάδα, εκεί όπου για 45 χρόνια το κοσμηματοπωλείο GOFAS φιλοξενούσε τα σημαντικότερα ονόματα της υψηλής ελβετικής ωρολογοποιίας.

Augusto Capitanucci (Regional Director Mediterranean Countries of Hublot), Χρήστος Μάστορας (lead singer του συγκροτήματος «Melisses»), Ricardo Guadalupe (CEO of Hublot), Lior Suchard (mentalist – “friend of HUBLOT”), Γρηγόρης Γκόφας, Γιάννης Γκόφας

Γιάννης Γκόφας, Χρήστος Μάστορας (lead singer του συγκροτήματος «Melisses»), Ricardo Guadalupe (CEO of Hublot), Lior Suchard (mentalist – “friend of HUBLOT”)

Ο έναστρος Μυκονιάτικος ουρανός, υποδέχθηκε τα φώτα και τη λάμψη της εκδήλωσης, με τις εξέχουσες παρουσίες της οικογένειας του Γιάννη Γκόφα και του Γρηγόρη Γκόφα που μαζί με τον Ricardo Guadalupe, πρωταγωνίστησαν στα εγκαίνια της Hublot στο νησί της Μυκόνου!

Γιάννης Γκόφας, Χρήστος Μάστορας (lead singer του συγκροτήματος «Melisses»), Ricardo Guadalupe (CEO of Hublot), Lior Suchard (mentalist – “friend of HUBLOT”)

Udi Raz, Lior Suchard (mentalist – “friend of HUBLOT”), Γιάννης Γκόφας

Η νέα Mono-brand HUBLOT Mykonos, σέβεται το λευκό και γαλάζιο της παραδοσιακής Μυκονιάτικης αισθητικής ενώ ακολουθεί πιστά το μεσογειακό concept “Hublot Loves Summer” συνδυάζοντας τη πολυτέλεια και την υψηλή ωρολογοποιία με το απελευθερωμένο και ταξιδιάρικο πνεύμα του καλοκαιριού!

Νατάσα Θεοδωρίδου, Γρηγόρης Γκόφας

Η κορύφωση του event πραγματοποιήθηκε στο CERESIO7 Mykonos ένα νέο εστιατόριο στο κέντρο της πόλης. Μια δημιουργική, αισθητική ιδέα των Dean & Dan Caten και STORAGE MILANO, σε συνεργασία με τον Γιάννη και Γρηγόρη Γκόφα, σε ένα ιστορικό κτήριο με αρχιτεκτονικά στοιχεία που σέβονται την παραδοσιακή αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική του νησιού.

CERESIO7 MYKONOS

Ένα όραμα που διαπερνά τους χώρους σε όλες τις πτυχές του, από την αρχιτεκτονική έως τη διάταξη, από τον εσωτερικό σχεδιασμό έως τη διακόσμηση. Η κουζίνα, που φέρει την υπογραφή του chef Elio Sironi, προσφέρει μια μοναδική σύγχρονη ερμηνεία της ιταλικής κουζίνας, βασισμένη σε καλά στρογγυλεμένες γεύσεις και στη συνέπεια των πιάτων, στα οποία η απλότητα είναι συνώνυμη με την αυθεντικότητα.

Γιάννης Γκόφας, Ανδρέας Τσαβλίρης, Μιλένα Τσαβλίρη

Άννα Chelmodeeva Γκόφα, Γρηγόρης Γκόφας

Αποψη της βραδιάς

Μαργαρίτα Σφέτσα, Μαρία Παπαγεωργίου, Λένια Παπαγεωργίου

Με την ευκαιρία των εγκαινίων της νέας HUBLOT Μύκονος boutique παρουσιάστηκε το ολοκαίνουργιο CLASSIC FUSION CHRONOGRAPH BOUTIQUE MYKONOS 2021 σε παγκόσμια αποκλειστικότητα!


Το νέο HUBLOT Mykonos, είναι αφιερωμένη στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, άρρηκτα συνδεδεμένο με την απολύτως πετυχημένη και διαχρονική εμπορική συνεργασία της GOFAS με το κορυφαίο Maison HUBLOT. Είναι βασισμένο σχεδιαστικά στο εμβληματικό Classic Fusion Chronograph όπου συνδυάζεται αρμονικά το σκούρο μπλε με τη ζεστασιά του “Rose Gold”, υπενθυμίζοντας το ηλιοβασίλεμα που απολαμβάνουν καθημερινά όσοι μαγεύονται από το γαλάζιο του ουρανού και το βαθύ μπλε της θάλασσας στο νησί του ανέμου.

Lior Suchard

CERESIO7 MYKONOS

Ηρακλής Λαζαρίδης, Timothy Rieter, Γρηγόρης Γκόφας

It’s good to know: Συμπληρώνοντας το παζλ χρωμάτων, αισθητικής και πολυτέλειας, ο κομψός μικρός περιστρεφόμενος ανεμόμυλος στο δείκτη των μικρών δευτερολέπτων στο 3 ως σήμα κατατεθέν της Μυκόνου!

error: Content is protected !!