Συνέβη στη Μύκονο: Cocktail της Θέμιδος Ζουγανέλη για τους σκοπούς της HOPEgenesis!

08/08/2019 • LIFESTYLE

Σε ένα cocktail φιλανθρωπικού χαρακτήρα, η σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη καλωσόρισε τους εκλεκτούς καλεσμένους της στο flagship store THEMIS Z στη Μύκονο, σε μια βραδιά για καλό σκοπό.

FOLLOW ME…

Μια βραδιά δημιουργίας αφιερωμένη όχι μόνο στις κομψές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών αποδράσεων, αλλά και στη στήριξη γυναικών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους σε απομακρυσμένες περιοχές ή απομονωμένα νησιά στην Ελλάδα μέσω της ΜΚΟ HOPEgenesis. Ως μια κίνηση αγάπης και κοινωνικής ευθύνης, η Θέμις Ζουγανέλη σχεδίασε μια exclusive σειρά από beach bags μετατρέποντάς τις στα οχήματα που θα «κουβαλήσουν» μέσα τους τα όνειρα κάθε γυναίκας που επιθυμεί να κυοφορήσει δίχως φόβο, αλλά με τη σιγουριά της παροχής ολοκληρωμένης ιατρικής περίθαλψης.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ, ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

Το Kyma, το φετινό έμβλημα του brand, ένα pattern που όπως όλα αποτελεί τη σύγχρονη εκδοχή των μοτίβων των Αρχαίων Διακοσμητικών Τεχνών και αντλεί έμπνευση από τις γραμμές της Ελληνικής Αρχιτεκτονικής, κεντήθηκε επάνω στην τσάντα από καμβά σε γαλάζιες, κόκκινες και πράσινες αποχρώσεις και μετατράπηκε σε ένα κύμα αγάπης και φροντίδας προς κάθε δυσπρόσιτη περιοχή. Ιδιαίτερο κομμάτι της σειράς αποτελεί η beach bag Mykonos διακοσμημένη με δυο ημικύκλια του μοτίβου Kyma και το όνομα της Μυκόνου να δεσπόζει ανάμεσά τους υποδηλώνοντας την αγάπη της σχεδιάστριας για το νησί των ανέμων, η οποία έγινε sold-out.

ΕΛΙΝΑ ΣΜΠΩΚΟΥ, ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ, ΕΛΙΝΑ ΣΜΠΩΚΟΥ

ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ

Έχοντας στηρίξει ξανά στο παρελθόν μέσω του brand της την HOPEgenesis, η Θέμις Ζουγανέλη που υποστηρίζει με θέρμη το δικαίωμα στη μητρότητα ως μητέρα δυο κοριτσιών, επέλεξε συμβολικά το pattern «Kyma» για να μετατραπεί σε ένα κύμα φροντίδας προς τις γυναίκες που στερούνται μαιευτικών υποδομών προγεννητικών διατάξεων, οδηγώντας στη δημιουργία των κατάλληλων προυποθέσεων για την ομαλή έλευση ενός παιδιού στον κόσμο.

ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

CARLA FARAH ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΥΡΕΝΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΒΑΡΒΑΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, GIULIA BONOMI, MARK COHEN, DOMINIC LESTER

ORIANA VARGAS, ORIANA KOUTSODIMITROPOULOS, MARK COHEN

ΑΛΕΞ ΧΑΙΔΑΣ, ΘΑΛΕΙΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΧΙΛΕΟΥΔΗΣ, ΑΝ ΡΕΝΕ ΑΧΙΛΕΟΥΔΗ

ANTONY USSHER, ΘΕΜΙΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, REBECCA KORNER, ΒΑΡΒΑΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΛΑΤΝΙΚ

ΤΖΙΜΑ ΤΣΙΤΑΜΠΑΝΗ, ALEXANDER MIGNOT

GIADA VAGHI BRANDEI ESTES, PATRICIA SCHLENTER, MEGAN MC GEHEE

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons