ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Συναυλία στο Κολλέγιο Αθηνών-Ψυχικού για την “Ελπίδα”!

Είχα πάει στην περσινή αντίστοιχη συναυλία που διοργάνωσε η Χορωδία του Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού για τους σκοπούς της “Ελπίδας”, είχα πάρει θυμάμαι εισιτήρια και για όλη την παρέα της Ελμίνας, και εκείνο το βράδυ έμεινε αξέχαστο τόσο τα παιδιά όσο στον Νικόλα και σε εμένα που τα συνοδέψαμε, στο θέατρο του σχολείου τους. Ήταν μια βραδιά τέχνης, πολιτισμού και  αλληλεγγύης, που διοργάνωσε το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»,  με τίτλο «Τα παιδιά είναι η  ΕΛΠΙΔΑ για το μέλλον», στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών.

Και να που για μία ακόμη χρονιά, το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:00, η College Symphony Orchestra μαζί με τη Μαθητική Χορωδία Γυμνασίων-Λυκείων Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού και το Quinteto TANGartO, θα συμπράξουν σε μια υπέροχη μουσική συναυλία, που διοργανώνει το “Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο” για την ενίσχυση των σκοπών του, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών.

Εμείς, με τα παιδιά μας και τους φίλους των παιδιών μας θα είμαστε εκεί, και όλοι μαζί σας προσκαλούμε να έρθετε και να στηρίξετε το έργο του Συλλόγου Ελπίδα!

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει έργα των Astor Piazzola, Rosito Melo, Jacob Gade και Μάνου Χατζηδάκι, τη διδασκαλία της College Symphony Orchestra έκανε ο κ. Δημήτρης Παπαγιαννάκις, τους μαθητές της Χορωδίας Γυμνασίων-Λυκείων Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού δίδαξαν οι κ.κ. Ελευθερία Βορριά, Μαρία Κομισοπούλου και Στέφανος Τσοκάκης, ενώ το σημαντικότερο όλων, τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στον «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ».
Τα Παιδιά είναι η ΕΛΠΙΔΑ για το μέλλον, ας σταθούμε όλοι δίπλα τους για να στείλουμε το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα σε εκείνους που μάχονται για τη ζωή τους!

It’s good to know: Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 € και μπορείτε να τα προμηθευτείτε τόσο από το Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών, Στεφάνου Δέλτα 15, Π. Ψυχικό, τηλ: 210 6717523 όσο από το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο, τηλ: 210 7700009.

Εμείς, με τα παιδιά μας και τους φίλους των παιδιών μας θα είμαστε εκεί, και όλοι μαζί σας προσκαλούμε να έρθετε και να στηρίξετε το έργο του Συλλόγου Ελπίδα!

error: Content is protected !!