ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η εκπληκτική Συναυλία για την “Ελπίδα” στο Θέατρο του Κολλεγίου!

Ήταν μία βραδιά που περιμέναμε, τόσο η Ελμίνα με τους συμμαθητές της και την παρέα της, όσο και εμείς. Μία βραδιά που δεν θα χάναμε με τίποτα, μια βραδιά τέχνης, πολιτισμού και  αλληλεγγύης, που διοργάνωσε το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»,  με τίτλο «Τα παιδιά είναι η  ΕΛΠΙΔΑ για το μέλλον», στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών.

Προχθές βράδυ, στο Κολλέγιο Αθηνών-Ψυχικού

Στην μοναδική αυτή συναυλία το βράδυ του Σαββάτου,  η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και η  College Symphony Orchestra, μαζί με τις χορωδίες Γυμνασίων Λυκείων του Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού, ένωσαν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα που ενθουσίασε το κοινό, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα πως όλοι μαζί μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να σταθούμε στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο.

Δυνατό μήνυμα ελπίδας έστειλαν τα παιδιά του Κολλεγίου

Η Πρόεδρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ» Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη περιστοιχισμένη από την οικογένεια του Κολλεγίου και τους συντελεστές της παράστασης

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Νίκος Τσαβλίρης, Richard Jackson με μέλη της Χορωδίας Γυμνασίων Λυκείων του Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού

Το «παρών» στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση έδωσε η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία στον χαιρετισμό της τόνισε: «Η σημερινή εκδήλωση είναι πολύ ξεχωριστή, καθώς είναι αφιερωμένη στα παιδιά, την ελπίδα του μέλλοντος, και πραγματοποιείται σε έναν χώρο άμεσα συνδεδεμένο με την παιδεία, τον πολιτισμό, τα όνειρα και τα οράματά τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο το Κολλέγιο Αθηνών, με το οποίο μας ενώνει μια μακροχρόνια φιλία, όσο και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, που διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό μας στηρίζοντας κάθε μας προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, βέβαια, και σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια και αποδεικνύουν πως πράγματι τα παιδιά είναι η Ελπίδα για το μέλλον».

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με μέλη των Διευθύνσεων του Κολλεγίου Αθηνών και Ψυχικού

Τίτινα Βασιλείου, Αλέξης Πιλάβιος, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Ο President του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού κύριος Richard Jackson σημείωσε: «Η εκπαίδευση μπορεί να αλλάξει τη ζωή των παιδιών γεμίζοντας την με Ελπίδα και αυτό, επίσης, προσπαθούμε να κάνουμε στο Κολλέγιο Αθηνών».

Eia Jackson, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Πρέσβης της Γεωργίας κύριος Ioseb Nanobashvili με την σύζυγό του και ο Richard Jackson

Ο Πρέσβης της Κύπριακής Δημοκρατίας Κυριακός Κενεβέζος με την σύζυγό του, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Richard Jackson

Αλεξάνδρα Αιβαλιώτη, Richard Jackson, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Στέφανος Τσοκάκης, Ρίτα Μωραιτάκη

Μέλη της ΕΛΠΙΔΑΣ με στελέχη και μαθητές του Κολλεγίου

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος κύριος Νίκος Τσαβλίρης είπε: «Τίτλος της σημερινής συναυλίας είναι «Τα παιδιά είναι η ΕΛΠΙΔΑ για το μέλλον». Η σημερινή εκδήλωση είναι ένας συνδυασμός μουσικής παιδείας και κοινωνικής ευποιϊας που υπηρετεί απόλυτα τους στόχους του Κολλεγίου. Στόχος όλων μας είναι η στήριξη του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ», ενός  Συλλόγου με ιερό σκοπό με πολύπλευρη εξαίρετη  ανθρωπιστική και κοινωνική προσφορά, υπό την  ηγεσία της  κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη».

Την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών διηύθυνε  ένας εκ των δύο περυσινών νικητών των Ακροάσεων Ελλήνων Αρχιμουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ο  ραγδαία ανερχόμενος Ρωμανός Παπάζογλου, ενώ την College Symphony Orchestra διηύθυνε ο κύριος Δημήτρης Παπαγιαννάκις.

Στιγμιότυπο της συναυλίας

College Symphony Orchestra και Χορωδία Γυμνασίων Λυκείων του Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού

Στην μοναδική αυτή συναυλία το βράδυ του Σαββάτου,  η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και η  College Symphony Orchestra, μαζί με τις χορωδίες Γυμνασίων Λυκείων του Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού, ένωσαν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα που μας ενθουσίασε!

Όλα τα  έσοδα από την συναυλία  θα  διατεθούν για τους σκοπούς του  Σωματείου  «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Φωτογραφίες: Studio Panoulis & Fay’s Control

error: Content is protected !!