ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Συγγνώμη που πανηγυρίζουμε, δεν μπορεί μια νίκη να απαλύνει τον πόνο»

«Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για τη χαρά που εκδηλώνουμε, αλλά καταλαβαίνετε πως αγωνιζόμαστε για αυτό το πράγμα σε όλη μας τη ζωή. Σήμερα γράφτηκε ιστορία, το μόνο που μας μένει είναι με τι γράμματα θα τη γράψουμε. Όλοι έχουμε επηρεαστεί από αυτά που γίνονται στην Ελλάδα με τις φωτιές και τον πόνο που έχουν προκαλέσει. Δεν μπορώ να αφιερώσω την εμφάνιση, δεν νομίζω ότι μια νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο για τις ανθρώπινες ζωές ή τις περιουσίες που χάνονται. Ελπίζω να περιοριστούν όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και να μην κινδυνεύσει άνθρωπος, ζώο ή η φύση περισσότερο», τόνισε και πρόσθεσε:
«Έχω χάσει τα λόγια μου. Κανείς δεν έφερε εδώ την ομάδα μόνος του. Έχουμε κάνει ένα ολυμπιακό τουρνουά που δεν το φανταζόμασταν ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Για να γίνει πράξη θέλει πολύ κόπο. Καταφέραμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι περήφανος που εκπροσωπώ τη χώρα μου και καταφέραμε να κάνουμε κάτι που θα μνημονεύεται και θα μας ακολουθεί για μια ζωή» – Γιάννης Φουντούλης, μετά το θρίαμβο της Εθνικής πόλο με την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Εθνική Ομάδα Πόλο στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, για πρώτη φορά. Μία είδηση που είχαμε μεγάλη ανάγκη, μία τραγική ημέρα, σαν την σημερινή, που η Ελλάδα αγωνιά να σβήσει τις φωτιές της.

Ένας Έλληνας με τη συγκλονιστική δήλωση του, μία Ομάδα που οδηγείται στον τελικό, που μας γέμισαν περηφάνια, που απάλυναν με τον θρίαμβο τους, τη τεράστια λύπη για όλες τις πυρκαγιές που πληγώνουν τη χώρα μας.

Να είστε καλά παιδιά, πάμε για το Χρυσό!!!!

error: Content is protected !!