ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Super Διαγωνισμός: Μπήκε η άνοιξη και την γιορτάζουμε με Skin Rejuvenation!

Από όλες τις θεραπείες που έχω δοκιμάσει στο πρόσωπο μου για να κάνω δώρο στην επιδερμίδα μου, είναι by far η πιο αγαπημένη μου. Δεν θα πω η καλύτερη, γιατί θεωρώ πως είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα το τι θεωρεί η κάθε μία μας “καλύτερο” για την επιδερμίδα της. Όμως, αν θέλω να επιλέξω μία μη επεμβατική θεραπεία για να αναστρέψει, να βελτιώσει, ακόμα και να σβήσει τα σημάδια του χρόνου, όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές και το κουρασμένο από τον ήλιο δέρμα, τότε σίγουρα θα επιλέξω την Laser Skin Rejuvination! Όπως το κάνω κάθε φορά που νιώθω την ένταση και την κούραση να χτυπάνε “κόκκινα” στο πρόσωπο μου, όπως έκανα και χθες. Στην αυλαία μίας πραγματικά έντονης εβδομάδας, κατά την διάρκεια της οποίας διοργανώναμε και στήναμε όλη την παραγωγή για το “The Golden Wedding Project” που ξεκινάει μεθαύριο, και το καλύτερο δώρο που μπορούσα να σκεφτώ από εμένα σε εμένα, ήταν μία ακόμα επίσκεψη μου στην Νατάσα Μπρεζάτη, για ένα Laser Skin Rejuvenation! Για να φύγει όλη η κούραση των τελευταίων ημερών και να υποδεχθώ τους καλεσμένους μου -όλους εσάς- την Δευτέρα το βράδυ στο Cocktail Party των εγκαινίων ξεκούραστη και λαμπερή.

Χθες το απόγευμα…

Σας τα έχω πει άλλωστε και στο παρελθόν, πως πρόκειται για το πιο χαρακτηριστικό lunch-break procedure, δηλαδή «διαδικασία κατά την ώρα του διαλείμματος», επειδή δεν απαιτεί πολύ χρόνο, αλλά ούτε και χρόνο αποκατάστασης, αφού αμέσως μετά μπορούμε να συνεχίσουμε (ομορφότερες) τις υποχρεώσεις μας.
Ε, λοιπόν εγώ χθες δεν είχα ούτε την “πολυτέλεια” του lunch-break, όμως, αμέσως μετά τις υποχρεώσεις μου, κατάφερα να ξεκλέψω λίγο “Me Time” και να απολαύσω την πιο σύγχρονη Θεραπεία αντιγήρανσης, που αναπλάθει το ταλαιπωρημένο δέρμα, προσφέροντας άμεσα, θεαματικά αποτελέσματα.

“Στην ηλικία των τριάντα, συχνά εμφανίζονται ρυτίδες και κηλίδες ηλικίας. Το δέρμα μπορεί να φαίνεται λιγότερο λαμπερό και να εμφανίσει κηλίδες αποχρωματισμού. Στα σαράντα, το κολλαγόνο και η ελαστίνη που υποστηρίζουν το αγγειακό δίκτυο αρχίζουν να αποσυντίθενται. Οι γραμμές και οι ρυτίδες γίνονται πιο εμφανείς και το δέρμα γίνεται πιο ξηρό. Η ροή του αίματος αρχίζει να γίνεται πιο αργή και το δέρμα λιγότερο ροδαλό. Στα πενήντα μειώνεται η παραγωγή νέων κυττάρων. Το δέρμα κατακρατά λιγότερο νερό, το οποίο αυξάνει το σχηματισμό ρυτίδων. Ταυτόχρονα, τα λιπώδη κύτταρα του προσώπου συρρικνώνονται και η περίσσεια δέρματός αρχίζει να κρεμάει. Σε κάθε μία από αυτές τις δεκαετίες ή και στις επόμενες, η θεραπεία – κυτταρική ανανέωση με laser είναι ευεργετική και επιφέρει ορατά αποτελέσματα που εκπλήσσουν. Κατά τη διάρκειά της συνεδρίας ειδική δέσμη φωτός διεγείρει τους ινοβλάστες που με τη σειρά τους παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Το δικό σου κολλαγόνο και τη δική σου ελαστίνη” τονίζει η Νατάσα καθώς μου εξηγεί την όλη διαδικασία. Η θεραπεία είναι εντελώς αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη, διαρκεί από 30-40 λεπτά και το δέρμα ξαναβρίσκει τη σφρηγηλότητά του, γίνεται λείο, φωτεινό και απαλό…” μου εξηγεί με όσο πιο απλό τρόπο μπορεί καθώς με ετοιμάζει για το τριαντάλεπτο Skin rejuvenation!

Και δεν κατάφερα μόνο αυτό, αλλά και να χαρίσω μία αντίστοιχη Θεραπεία Laser Skin Rejuvination και σε τρεις(!!!) αναγνώστριες του Fay’s Control, ώστε να υποδεχθείτε την άνοιξη ομορφότερες από ποτέ! Η Νατάσα άλλωστε δεν θα μου χάλαγε ποτέ χατήρι…

Ακολουθήστε τα τρία βήματα του Διαγωνισμού μας, και τρεις αναγνώστριες του Fay’s Control θα κερδίσουν από μία Θεραπεία Laser Skin Rejuvination! Καλή επιτυχία αγαπημένες μου!

Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν να κάνετε είναι:

1. “Like” & “share” σε αυτό το post και στην σελίδα μας στο fcbk
2. “Tag” δύο φίλες σας
3. Να μας αφήσετε ένα όμορφο μήνυμα

Αγαπημένες μου, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στην κλήρωση μας, πρέπει να ακολουθήσετε και τα τρία αυτά βήματα του διαγωνισμού.

Την Τρίτη 20 Μαρτίου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των τυχερών αναγνωστριών μας, σας εύχομαι σε όλες καλή επιτυχία, θέλω όσο τίποτα να σας κάνω αυτό το δώρο,

φιλιά,

Φαίη xxx

error: Content is protected !!