ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

SunnyTiny.com: Τα πιο μικρά φωτεινά στολίδια και αξεσουάρ για τα πιο elegant παιδιά!

Το e shop  www.sunnytiny.com  ξεκίνησε πολύ πρόσφατα και το Fay’s Control το ανακάλυψε τυχαία, ψάχνοντας τα πιο premium δώρα για τα πιο elegant παιδιά. Το όνομα του πήρε έμπνευση από τα προϊόντα που υπάρχουν σε αυτό -ξεφύλλισε μία μία τις σελίδες του και θα ξετρελαθείς-, δηλαδή μικρά φωτεινά στολίδια και αξεσουάρ για παιδιά.
Εξάλλου από το σήμα του φαίνεται ότι πρόκειται για ένα μικρό φωτισμένο προσωπάκι. Πρόκειται για ένα εντελώς ξεχωριστό ηλεκτρονικό κατάστημα και η ιδέα της εμπνεύστριας του, Τζίνας Φλώρου, ξεκίνησε από την επιθυμία της να «συγκεντρώσει» σε ένα high-end e-shop αξεσουάρ και πολύ premium προϊόντα από όλον τον κόσμο για παιδιά, που προμηθευόμαστε μόνο από τα ταξίδια μας στις Μητροπόλεις του κόσμου, και που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα. Από labels του εξωτερικού που εξειδικεύονται στο παιδικό αξεσουάρ, στα χειροποίητα κοκαλάκια μαλλιών αλλά και σε οτιδήποτε ιδιαίτερο.


Σε αντίθεση με την τάση της εποχής που επιμένει στα concept stores –“στην πραγματικότητα μαγαζιά όπου …βρίσκεις τα πάντα..”, όπως τονίζει η ιδιοκτήτρια του, “εμείς θέλαμε να κάνουμε ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή να επενδύσουμε στην εξειδίκευση και συνεπώς στην «μοναδικότητα» και ποικιλία των πραγμάτων που υπάρχουν στο κατάστημα”.


Στο SunnyTiny.com, υπάρχουν συνεργασίες με διακεκριμένες και βραβευμένες εταιρείες του εξωτερικού -όπως τα Milledeux, Rockahula Kids, IllyTrilly- αλλά και συνεργασίες με εταιρείες από την Αμερική, που το SunnyTiny.com πρώτο έφερε στην Ελλάδα, όπως τα Lilies & Roses και Gromsquadusa.

 

It’s good to know: Last but not least, πέρα της εξαιρετικής ποιότητας του όλου εγχειρήματος, αξίζει να σημειωθεί πως επιδίωξη του sunnytiny.com είναι μέρος των εσόδων να προορίζεται προκειμένου να φτιάχνονται εξειδικευμένα αξεσουάρ για παιδιά που έχουν κάποιο παρουσιαστικό πρόβλημα ένεκα ενός ατυχήματος ή μίας ασθένειας.

Αξίζει να το επισκεφθείς!

error: Content is protected !!