ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Oι iconic espadrilles είναι το απόλυτο fashion statement!

Φτιάχνω άλλο ένα sac de voyage -πόσα άραγε έχω πακετάρει τους τελευταίους δύο μήνες?- και χαμογελώντας σκέφτομαι -για άλλη μία φορά- πως το island hoping προστάζει ελαφριές αποσκευές και έξυπνα outfits. (Ναι, ναι, ξέρω έχω υποσχεθεί πως θα γράψω αναλυτικό post για τα καλοκαιρινά μου outfits, αμέσως μόλις επιστρέψω από την Πάρο, promise!) Όμως, όποιο και αν είναι το στυλ σου, boho, minimal ή casual οι εσπαντρίγιες της ‘ergon Mykonos, trust me, μπορούν να το ολοκληρώσουν και να το απογειώσουν.

Ένα ζευγάρι δεν είναι ποτέ αρκετό γιατί χωρίς αμφιβολία οι iconic εσπαντρίγιες είναι η Νο1 επιλογή και φέτος. Όπου κι αν βρεθείς λοιπόν, ζήσε την εμπειρία των διακοπών σου και ανακάλυψε τα σοκάκια των Κυκλάδων, τα κοσμοπολίτικα λιμάνια του Ιονίου, τα παραμυθένια Κάστρα της Πελοποννήσου και τα αρχαία θέατρα με την άνεση και την ελευθερία που θα σου προσφέρουν οι χειροποίητες espadrilles «δια χειρός» ‘ergon Mykonos.

Ξεκάθαρα καλοκαιρινές και στιλάτες, εμπνευσμένες από τις ατελείωτες εικόνες της ελληνικής ιστορίας, φιλοσοφίας και τέχνης οι iconic espadrilles είναι το απόλυτο fashion statement.

Δημιουργούνται από 100% cotton, είναι βιοδιασπώμενες και διακοσμούνται με τα ιδιαίτερα σχέδια των υφασμάτων φτιαγμένα σε ηλεκτρονικό αργαλειό μέσα στα πλαίσια της πολιτικής για zero waste που ακολουθεί το brand. Η επιλογή μπορεί να γίνει εύκολα μέσα από πολλά σχέδια που θα βρεις στο site της ‘ergon Mykonos είτε με μια επίσκεψη στις gallery boutique του brand στην Αθήνα και την Μύκονο. Πολύχρωμες τρέσες, custom made νομίσματα και κωνσταντινάτα, βυζαντινά τάματα και μη τοξικά και χημικά χρώματα ορίζουν την μοναδικότητα κάθε ζευγαριού το οποίο δημιουργείται κατόπιν παραγγελίες στο νούμερο σου!

🧿🧿💙Εμείς, από αύριο και για τις επόμενες πέντε ημέρες θα τα λέμε -όπως σε κάθε απόδραση μου- μέσα από το Insta μου, wish you a gorgeous long long long weekend!🧿🧿💙

error: Content is protected !!