ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Sundaying & Brunching στο Matsuhisa Athens!

Τα Σαββατοκύριακα στο μαγευτικό κόλπο του Αστέρα Βουλιαγμένης αποκτούν νέο νόημα, καθώς οι λάτρεις της διεθνούς κουζίνας του βραβευμένου Nobu έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το ανανεωμένο brunch μενού του Matsuhisa Athens.
Το Matsuhisa Athens είναι έτοιμο να μυήσει τους επισκέπτες σε ένα μοναδικό brunch experience, κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 13.30 το μεσημέρι, μέχρι νωρίς το βράδυ.


Η διαχρονική ποιότητα του Matsuhisa Athens αποτυπώνεται στο νέο brunch μενού που έχει επιμεληθεί ο Head Chef της ζεστής κουζίνας του εστιατορίου, Θωμάς Κουράκος, όπου πρωταγωνιστούν signature και brunch oriented πιάτα, τα οποία συναντούν το ιαπωνικό στοιχείο στο sushi bar του brunch, που φέρει την υπογραφή του Executive Chef Τόνυ Βρατσάνου.

Black Cod Yaki Style Tempura

Crispy Crab Slider, Wagyu Katsu Sando και Shrimp tempura Udon, είναι κάποια από τα πιάτα του Matsuhisa Athens brunch που θα συναρπάσουν τους λάτρεις της high-end γαστρονομίας.

Shrimp Tempura Udon

Διατηρώντας τα υψηλά standard ποιότητας που ακολουθεί διαχρονικά, το Matsuhisa Athens παρουσιάζει signature cocktails και premium spirits που θα συνοδεύσουν ιδανικά τις brunch προτάσεις του μενού.

Wagyu Katsu Sando

Ο Χάρης Γεωργόπουλος, Bar Manager του Matsuhisa Athens, επενδύει σε ιδιαίτερα υλικά και αναπάντεχες συνθέσεις, και παρουσιάζει το classic with a twist Rubicon -με τζιν και λικέρ maraschino, το εξωτικό Picador -με τεκίλα εμπλουτισμένη με κουμκουάτ και σιρόπι βατόμουρο και το ιδιαίτερο Shigeru -με ιαπωνικό coconut fat-washed ουίσκι, yuzu bitters και σιρόπι muscovado.

Salmon & Tuna on Rice served with Miso Soup

Οι wine enthusiasts, θα ανακαλύψουν στο ανανεωμένο wine room του Matsuhisa Athens μια λίστα με premium διεθνείς και ελληνικές ετικέτες κρασιών που θα απογειώσουν την εμπειρία του brunch.

Crispy Crab Slider

Το άνετο και ζεστό περιβάλλον του Matsuhisa Athens με το τζάκι στο εσωτερικό του εστιατορίου και την ανεμπόδιστη θέα στο υπέροχο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας αποτελεί πλέον ένα ασυναγώνιστο brunch destination.

Matsuhisa Athens: Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
Brunch @ Matsuhisa Athens: Σάββατο & Κυριακή, από τις 13.30

error: Content is protected !!